Busra2013 nisan78 valla cnm ne zmn yyanırsa verıyorum uyandırmıyorum ona ragmende gelısımı gyzel sukur ❤️
Busra2013 Rjn21 bızımde bugün agrısı vardı agladı uyumadı zar zor kaka yaptı ebe gazı yok duo ama kız ıkınıyor kıp kırmızı oluyor aglıyor
user124578 Busra2013 günden güne tartılmadık ama 2800 doğdu 4. Gün 2700 du 1 aylıkken 4 kiloya yakındı
Rjn21 Busra2013 gazı olmaz derler 2 haftadan önce fakat kendini çok sıkıyor, karnı aşırı gurulduyor napsam bilemedim yenidoğana masaj vb şeyler yapmak da çok zor çünkü daha küçücük ele alınamıyor bile 😞
Haticeey Rjn21 Canım benim 10 günden sonra başladı gazı aynı seninki gibi karnı gurulduyordu sürekli ağlıyor susmuyor doktora götürdüm gazı var dendi kolik hemde karnına masaj yap çıkart bol bol şuan 3 buçuk aylık oldu şükür atlattık
user124578 gulumse0611 evet hiç mama kullanmadık ama 4. Ay da durdu kilo alımı ve sonrasında 11 ayda 1.5 kilo aldı sadece ilk aylar daha hızlı kilo alıyorlar
gulumse0611 user124578 bnm de bebeğim 2750 gram doğdu ilk ay çok iyi kilo alsın istiyorum kaç saatte bir emziriyordunuz birde kaç dakika kalıyodu memede
user124578 gulumse0611 belli bir saati yoktu uyanık oldukça ağladıkça veriyordum uzun saatler uyumuyordu deliksiz zaten o yüzden uykudan kaldırıp emzirmedim sadece ilk 10 gün sarılık olmasın diye geceleri saat kurdum 3 saatte bir emzirdim uyansa da uyanmasa da sonrasında özellikle saat kurmadım kendisi 3 saate kalkmaya başladı zaten emzirme süresi de kendisi memeyi bırakana kadar emzirdim 15 aylık olana kadar böyle devam etti 15 aylıkken memeyi bıraktık hamile olduğum için birde 8 5 çalıştığım için sütüm çok azalmıştı ama dakika tutmadım emdiği süreçte kendisi belirledi bu sureyi hatta memede uyuyakalırmış ben aç emiyor sanıyordum 3 aylıkken kaynanam gelmişti o fark etti bu emmiyor emzik gibi kullanıyor diye o yüzden emerken uyuduysa bakıyorum uyumuş bıraktırmaya başlamıştım benim düştüğüm hataya düşüp emiyor diye uyuduğu halde bir saat meme de durmayın 😂
gulumse0611 user124578 bnmde ya heöen bırakıyo yada emerek uyuyo ama memeden alınca uyanıyo 🤷🏼♀️ Yatağına koyduğumda uyanıyo
Rjn21 Haticeey şu an çok küçük elime alamıyorum bile, masaj yapmak çok zor 😞 bir de memede uyuduğu için emzirme sonrası geğirtmeden yatağa bırakıyorum uyanır diye, bunun da etkisi var belki ama napıcam bilmiyorum uyandırmak mı gerekir
Haticeey Rjn21 Aynen ondanda olur tabi ama alttan da çıkart çoğunlukla uyyo diye bırakma dedi doktorum emzirmeden önce sıvazla çıkart sonra emzirdikten sonra çıkart
Rjn21 Haticeey sizin bebişin de çok gazı var mıydı? Önerebileceğiniz, iyi geldi dediğiniz yöntemler var mı ?