Anneoluyorummmm 36+2günlüğüz bebeğim günde 3-4 kere hıçkırıyor 32. Haftada falan başlamıştı, uzunda sürüyor 4-5 dk🤭 acaba iyi bişey mi
SnurY Anneoluyorummmm hıçkırıkla tekmeyi nasil ayirt ediyorsunuz, 29 haftadan slmlar bir türlü anlayamıyorum 🤣
linamom Anneoluyorummmm 30.haftadayım benimki de hıçkırıyor😂zaten hareketten bağımsız olduğunu anlıyosunz pıt pıt bnmde 3-4 dk sürüyor😇
Busra2089 Ben doktora sordum hıçkırması ciğerlerinin çalışıyor olduğunun göstergesi dedi 😊 Bende 28+5 im ve hissetmeye başladım bu hafta 😍
Deva22 Anneoluyorummmm 34 haftadayız benimki de haftalardır hıçkırıyor ilk zamanlar rahatsız oluyordum korkuyordum artık alıştık 🤗
Bendiyebiri Anneoluyorummmm hıçkırığını çok anlayamıyorum ama çıt çıt sesler geliyor Allahım o sesi duyunca kafayı yicek gibi oluyorum nasıl mutlu ediyor beni eklemlerinden geliyormuş o ses😍😍 büyümüşte eklemlerinden sesler geliyor 38. Haftadayım bu arada 💗
Deva22 Anneoluyorummmm aynen benimki daha uzun sürüyor bu zamana kadar hiç der duymamıştım bu hıçkırığı 😄
Bendiyebiri Anneoluyorummmm çok güzel bildiğin çıt sesi geliyor hatta geçen gün 2 3 kere duydum bunu bak araştır istersen varmış böyle bişey bende şaşırdım ilk dedim başka bi yerden geliyor galiba sonra Kağan Kocatepe var doktor YouTube da onun videosunu izledim o diyor ki eklemlerinden gelirmiş bu ses hareket ettikçe çoğu anne de söyleyemezmiş etrafındakiler dalga geçer diye ama varmış böyle bişey 😁