Esrakml melikemelike Hıı anladım canım dedim acaba benim kullandığım vitaminlerle aynı mı diye sordum ama değilmiş ☺️
Mszrn9678 melikemelike bende 28 haftalığım aynı problem vardı doktoruma sordum safra asitleri testi istedi bu durum bizim sevmediğimiz birşey dedi sonuçlarıma göre bişi söyliycek o testin çıkmadı da 15 gün sürüyormuş
_papatya-ilaydam06 melikemelike Arap sabunu ile yıkayın kendinizi lifleyib hafifçe hergün naylon poşetlerde satılan Arap sabunu
Gmz-aykt melikemelike ben de 14.haftadayim gıdıklama gibi göbekte göğüste diğer bölgelerde oluyor ama cildim çok kurudu sanırım oyuzden.Siz nemlendirici kullanıyor musunuz?
melikemelike Gmz-aykt evet kullanıyorum ama yatarken sadece sürekli sürmüyorum o da gece yarısına kadR idare ediyor yine başlıyor
Gmz-aykt melikemelike hangi marka nemlendirici kullanıyorsunuz? Sizinki biraz artış göstermiş gibi İnslh çözüm bulunur üzülmeyin 🌸
melikemelike Gmz-aykt la roche posay b5 baume hep kullandığım nemlendiricim bir de biorderma atoderm var o bitmiş bu ikisinden çok memnunum