melikemelike Kızlar 15. Haftadayım, göbek , bacağımda dizimin arkası göğüslerim kollarım belim aşırı kaşınıyor nedenini anlayamadım sizde de böyle olan var mı ?
Esrakml melikemelike Vallahi 22 haftalığım bende aynı durumdan muzdaripim artık bacaklarımı kaşıya kaşıya yara ettim bu ay doktora gitttiğimde sorucam dayanamıyorum böyle parmaklarımın arasına kadar kaşıntım var geceleri yattığım an başlıyor yani krem sürmek duş almak artık bunlar fayda etmiyor
Turkaninalli melikemelike Benimde ilk aylarda çok oluyordu göbek bölgemde kaşıntı çok şükür 3. Ayı geçtikten sonra bu sıkıntım geçti ama ara ara göbeğim kaşınıp duruyor inşAllah çatlak belirtisi habercisi olmaz 🙅♀️
B_9295 melikemelike canım karaciger emzinleri yukselincede kaşıntı oluyor ihmal etme kan verip bir baktir ona istersen
melikemelike Kizilkafaa nemlendiriyorum gece vücut emiyor tekrar başlıyor anlamadım gerçekten uyuz salgını aklımı karıştırıyor
Leyla0904 B_9295 melikemelike Kizilkafaa Sdt3456 Esrakml Pelinakcn Kızlar ben atlattım onu şimdi 38. Haftamdayım yarın doğuma giriyorum inşallah. Kolestazi denen bi rahatsızlık var aşırı kaşındırıyo ve önlem alınmalı muhakkak. Sadece vitaminlerden de olabilir. Ben takip ede ede en son duşa girdikten sonra hep geceleri kaşındığını farkettim ama ne faydası var günüm bitti 😀
melikemelike Esrakml ben sordum ama vitaminlerden olabilir dedi şimdi multivitamini kestik omegayı kescem bundan sonra deniyorum ama bulamadım neden kafayı yiycem
Pelinakcn Bişey alerji yapıyor olabilir, benim sadece karnımda oluyor ara ara yağ sürünce geçiyor ama
edibe-gul07 Nemlendirin faydası oluyor, 17 haftalık gebeyim ben de kaşınıyorum. Kaşımamaya çalışın çatlak daha fazla olur.
Aybiketopal melikemelike uyuzda nokta şeklinde birbirini takip eden izler oluyor var mı bı yerinizde bu izlerden
melikemelike Aybiketopal şimdilik farketmedim sürekli bakıyorum ama kaşıdığım yerde pütürtü oluyor sanırım kaşınmaktan nemlendirince geçiyor
Esrakml Leyla0904 Bu dediğiniz rahatsızlığın bi çözümü varmı peki ilacıydı işte kremi vs yoksa bunu doğum yapana kadar çekicez mi
Esrakml melikemelike Hıı anladım canım dedim acaba benim kullandığım vitaminlerle aynı mı diye sordum ama değilmiş ☺️
Aybiketopal melikemelike nemlendirince gözenekler tıkandığı için bir süre rahatlama olur demişti doktor ama en iyi kararı dermatoloji verir
BaLevLat34 melikemelike Bak şimdi okurken yine kaşıntım tuttu :)🤦🏻♀️😅😅 Bende 17 haftalıkken basladı bi anda heryerim yara oldu inşallah düzelir sırt kaşıyıcısı felan ne varsa gece yatak odama bas ucuma koyuyorum başladıgı an hangisi gelirse elime artık 😅😅