Deletedmom727271 Deniz93 doktordan doktora değişiyor canım her doktorun farklı çalışma stili olur diyelim. Yakın zamanda başlarsın 😊
Mlkysf Deniz93 doktordan doktora değişiyor sanırım her hangi bir anormallik görülmediği durumda 34 35 den sonra başlıyor diye biliyorum bende öyle olmuştu sonra zaten 2 haftada bir çağırmaya başlıyor ben 1 hafta nst 1 hafta muayene oluyordum
dnz_dnz Deletedmom727271 ücretli olacağını hiç düşünmemiştim nedense 😄 aşağı yukarı ne kadar oluyor biliyor musunuz? Ben de 28. Haftama girdim doktorum yakında başlayacağız dedi ntsye
Deletedmom727271 dnz_dnz özel hastaneye göre değişiyordur canım. Ama çok pahalı değil sanırım gördüğüm kadarıyla 30 50 ₺ civarı değişiyor. Bende bir dahaki gidişim de öğreneceğim ne kadar olduğunu hastanenin. 😊
Deniz93 dnz_dnz onu girenler biliyordur söylesin ben daha hiç girmedim. Kontrole gittiğimde karnı burnunda gebeleri görüyorum konuşuyorlar ordan biliyorum nst yi de. Yoksa doktorum bilgi bile vermedi 😬
Deniz93 Hilalkhrmn417 benim doktorum çok rahat biri o zaman beni de sokmaz sizin gibi geç girerim sanırım