Selinin Amin cok tesekkürler siz de bir avazda kavusun insallah saglıkla 🤗 ben hastane cantama kendim icin depend, yüksek bel hamile kilodu, emzirme atleti, kalın çorap,terlik, lansinoh ve göğüs kalkanı koydum aventin ve hepsini kullandım. depend icin önerim kesinlikle büyük boy alın. bebek icin de 3 hastane cıkıs takımı ve 1 pelus 1 örgü battaniye koydum. bez,alt degistirme örtüsü,ıslak mendil,pisik önleyici krem koydum. ameliyata girerken bebek icin kıyafet vermedik biz, o yüzden memorial tulumu giydirmisler. ama aslında iyi oldu cunku ben az kıyafet götürmüsüm. ilk gece banyo yaptırdıktan sonra bizim getirdigimiz kıyafeti istediler. o da ertesi sabaha kaka bulastı ve kirlendi. ertesi gün de altını actıgımız sırada cisini yaptıgı icin bi kıyafeti de öyle gitti :) Eldivenler ellerine büyük geliyor, sapkalar da kafalarına büyük geliyor, sürekli yere düstügü icin degistirdik en sonunda eldiven kalmadı. Varsa kendiliginden eldivenli kıyafet koyun benim tavsiyem. alt acma örtüsü kullan at olanlardan kesin götürün, yoksa battaniyeleri mahvolabilir, ilk kakaları cok koyu renkli ve sıvımsı cunku. bir de biz 15-20 bez götürmüstük ama yetmedi esim gidip evden alıp geldi. 2 gece kaldıgımız icin de yetmemis olabilir ama ne olur ne olmaz siz fazla fazla götürün. benim götürüp kullanmadıgım seyler göğüs pompası ve agız mendilleri oldu. pelus ve yün battaniyeyi hastaneden cıkarken dısarısı soguk diye kullandık. digerlerini de üstüne örtmek icin. aman kafasını üsütmeyin gece hep sapkasını düzeltin ve ensesinden sıcak mı diye bakın. enseden üsüyor bebekler