rileyss Ameliyattan çıkınca bebeğimi göremicem sanıyordum. Odaya gittiğimde beni bekliyordu. Hemen hemşire geldi. Bebeğimi göğsüme koydular. Göğüs ucumu alamadı malesef eczaneden silikon uc aldırdılar. Hep emzirdim bebeğimde ben de baya çaba sarfettik. Korkmayın hormonlarla ilgili bebeğinize odaklanın zaten hormonlar gerisini hallediyor. Emziricem deyin. Ben hamileliğimde de hep emziricem diyordum. Mama vermicem. Tabi zorunlu kalınır orası ayrı eğer öyle bir durum olursa moralinizi bozmayın. Tamamiyle psikolojiyle ilgili çok önemli moral
Ben geçen gün sütümü sağdım bebeğimi anneme bıraktım ve kuaföre gittim. 20. Günümden sonra yalnız kalmıştım ve kahvaltı bile yapamıyordum. O gün annemler kahvaltımı hazırladı, yemeğimi,evin işlerni filan yaptılar inanırmısınız göğüslerim öyle bir doldu ki patlayacak sandım. Moralim iyiydi çünkü ve moralin ne kadar önemli olduğunu anladım. Şimdi hiç takılmayın emzirmeye ve bu görevi hormonlarınıza bırakın.
Bebeğin göbek bağı düştükten sonra da her akşam 11 gb yıkadık. O zamanda çok rahat uyudu bunu da ek bir not olarak yazayım ☺️
Güzel haberlerinizi bekliyorum ☺️