Gulpemberkan Haticecebrail 22 haftalık bir greyfurt oldukk prensesimleee🐣👼🏼💞 yarın detaylı ultrasonum var bebek hareketlerini aşağıda hissediyorum vede qz harejetlerini hissediyorum normal heralde zamanlamķ duzelir soracağım yarın
Gulpemberkan ebrue66r bende 22 + 3 😁 bende asagida hissediyorum hareketlerini yarin detaylıya gideceğiz hadi insalalhh bende cokkk heycanlıyımmm 🥺🐣🤲 vede ben hareketlerini cok azz hissediyorum saat aralıklarıylw normal heralde zamanlamı duzelir soracağım yarın
Haticecebrail Gulpemberkan bende sizin gibi asagida hissediyorum ayagi kalktigimda filan dusecekmis gibi hissediyorum ve elimle karnimi tutuyorum🤭
Burcu0707 gulsah_12 belli canim kızimiz olucak bir oglum var RAABBIM KIZIMIDA NASIP ETTI🥰SIZIN BELLIMI BEN 17 HAFTALIGIM
csmaknc Haticecebrail maşallah canım benim 18+5 nar doğum Temmuz sonu Ağustos başı erkek bebişimiz 🙂🤰🏻🧿
DLr33atly Haticecebrail 38+0 karpuz 🍉 sağlıkla gelsinler artık gelsinler ama 🤣 sıkıldım ben iyice ağrılar mide yanmaları iş yapamama hepsi üst üste