Haticecebrail Ben yarın 20 haftalık olacam bebegim mango🥭büyüklügunde dogumum da hayirlisiyla 10 Agustos gibi olacak bebisimiz kız👧🏻
Klcaysgl Haticecebrail 28+5 karnabahar haziran 3 dedi doktorum bakalim o ne zaman gelmek isdicek oğlum ☺️😇
hunilimom Haticecebrail 17+3 haftalık hamileyim 20 Ağustos gözüküyor 2. Kızım olucak kısmetse domates 🍅 olmuş
Bilgecee 36+2 deyiz kavun diyor ama benim oğlan kavundan büyük 😁😁 sağlıkla buyusunler kucağımıza alalim inşallah🙏🙏
Eda_Esen Haticecebrail maşallah size 🧿 bizde 31+3 iri bir turp diyor ama eşim inanmıyor o nasıl bi turpmuş diyor 🙈🙈🙉
ebrue66r 22+1 haftaligim greyfurt olduk bizde ogluşumla 🐣🐣tekmeleri karnıma değil vajinama atıyor sürekli yarın detaylı ultrasonum var görmek için sabırsızlanıyorum
Gulpemberkan ebrue66r bende 22 + 3 😁 bende asagida hissediyorum hareketlerini yarin detaylıya gideceğiz hadi insalalhh bende cokkk heycanlıyımmm 🥺🐣🤲 vede ben hareketlerini cok azz hissediyorum saat aralıklarıylw normal heralde zamanlamı duzelir soracağım yarın
Eslemmiraaa Haticecebrail 25+1 Su kabağı olduk 🎃😍😅 beklenen doğum 28 haziran 40.hafta doluyor bakalım hayırlısıı🙏