KkubraOz Bilgekpn ben 7+3 teyim bugün hem yürürken hem otururken gelen kasık ve bel ağrım vardı doktoruma yazdım ve kontrole çağırdı gittim. Benim rahmim ters bebek büyüdüğü için rahmin ters olduğundan ağrıyı daha yoğun yaşıyorsun dedi. Büyümeden dolayı normalmiş. Ama için rahst etmiyorsa mutlaka doktora görün sende. Bide bana özellikle çiğ kabak çekirdeği yememi önerdi kramp ve ağrılara o iyi geliyormuş
Esraazengin Bilgekpn yatıp dinlen canım dinlenmekle geçmiyorsa bi doktora git en azından için rahatlatmış olur
Zeyzen Bilgekpn Benimde aşırı ağrıyordu doktora söyledim ya enfeksiyon var ya da magnezyum eksikliği dedi ve enfeksiyon çıktı aynı zamanda magnezyum kullanmaya başladım çok şükür eskisi kadar ağrımıyor
Zeyzen Bilgekpn benim kasık ağrım aşırı derecede genital bölgeme vuruyordu yoksa kasık ağrısı Hamilelikte normal bir şey tabi doktorun ne diyorsa ona göre hareket etmen en doğrusu
Butterflyyy Benim de 8 haftalık ara ara ağrım hep oluyordu ama dünden beri gerçekten çok ağrıyor doktorada 2 gün önce gittim çok normal ağrılar kanama yok kese güzel büyümüş her şey 4 4lük dedi. Tekrar gitsem mi bilemedim kanama vs yok ama ağrı fena