Bilgekpn Kızlar bugün aşırı halsiz ve yorgunum sürekli uyku halindeyim son 2-3 saattir kasıklarımda aşırı bi ağrı var adet sancısı gibi resmen kıvranıyorum bu normal mi böyle bişey yaşayan var mı ?
hemsiree Bilgekpn ben de 8+5im çok kasık ağrım oluyor dr normal dedi. ama çok şiddetli ve uzun süreliyse kanama da eşlik ediyorsa sıkıntı
Pemberuya Bilgekpn kuzum bende 8+2 yim öğrendiğim ilk günden itibaren sancım var ve yatıyorum. Dr progestan fitil iğne verdi bence bir gidin derim
Bilgekpn hemsiree normal de 2 gün sonra Regl günüm onun ağrısı da olabilir demişti o mu acaba geçen ay böyle bi ağrı yaşamadım ama
Aysenurctn32 Bilgekpn ani hareketlerden kaçının kanamanız olursa doktora başvurun onun harici normal sürekli olarak dinlenmeniz lazım
Aysenurctn32 Bilgekpn Amin inşallah bir de soğuğa çıktıysanız ondan da kaynaklı olabilir. Oğluma hamileyken soğuk havaya maruz kaldım o gün gezmiştim ardından eve geldiğimde kaşık ağrısı ve kahverengi akıntım olmuştu.
Bilgekpn Aysenurctn32 bizim ev soğuk oluyor ben hep üşüyorum kat kat giyiniyorum ama bazen hiç ısınamıyorum bile havalar da soğuk olduğu için evin ısınması bi mucize resmen altımız düğün salonu boş yani ısıtamıyoruz o yüzden de hep kasık ağrısı çekiyordum da bugün ayrı bi ağrı var korktum 😟
superstar_00 Bilgekpn Bebeğin büyümesiyle beraber rahim genişliyor ondan dolayı ağrı olması normal demisti doktorum.
Haticecebrail Bilgekpn Gayet normal bende o haftalardayken gün oluyordu beni uykumdan uyandiriyordu ama simdi 20 haftaligim çok şükur😊korkmaniza gerek yok rahat olun
superstar_00 Bilgekpn Tutunma ağrıları dışında rahim bebeğe alan oluşturmak için büyüyor büyüdükçe rahimi tutan bağlar geriliyor ve buna bağlı sanci yaşanıyor doktorum bebek ne kadar büyürse sancin o kadar fazlalasacak demisti.