Zynp44 Duy_gu çantamı bi kaç güne hazırlıycam organizer sipariş ettim onu bekliyorum. Nisan ortası halıları ve koltukları yıkatacam. Genel de bi temizlik yaparım eşimle. Nisan sonu mayıs başı gibi olacak doğum.
Ozlemyvz Duy_gu 32+2 haftalık hamileyim doğum 1 Mayıs’ta çantam daha hazır değil ve ben dün düştüm ayak tarak kemiğim kırıldı alçıya aldılar 1 ay üstüne basmamam lazım😞
Villanelle Çantam tabii ki hazır ve arabanın bagajında çoktan. Temizlik de öyle her yeri kaldırmalı yapmaya gerek yok bence. Bebeğe yetecek kadar hijyenik olsun yeter. Cam vs silemem, kimse kusura bakmasın. Her gün yağmur yağıyor
Duy_gu Villanelle ben daha yıkamadım bile napcaksam 😅😅temizlikte halılar çok kirlendi perdeler de öyle mecbur yapcaz
Ince_imral Villanelle 😅😅 valla en iyisini yapıyorsun ben sildim de noldu kar yağdı 36 haftalığım bende yeni silmiştim temiz olsun dedim yordum o kadar kendimi
Zero0 Villanelle bende yapmayı düşünmüyorum daha nisan yağmurları var doğumumda nisan sonu gibi.yapsam batacak hem gelenler gelsin gitsin sonra yapar tertemiz otururum misafir batırıyo zaten evi😀
Minigin_annesi0 33 haftalık oldum çantada hazır değil temizliğe de başlamadık🤭 çantayız haftaya hazırlıcam inşallah. Temizliğede annemi bekliyorum, bende ufaktan başlıcam ayakkabılık buz dolabı vs.
Duy_gu Minigin_annesi0 bende haftaya hazırlayım yıkayım ütüleyim en azından diyorm 🥰 temizliğe de mecbur annem gelcek 1 hafta sonra onuda yapalım diyorz ramazan giriyor çünkü
2tospikannesii 33 haftalık oldum bende çanta kiyafetler hepsini yaptım evimide hergun yavaş yavaş bi yeri yaptım dolap içleri falan temizlendi sadece camlar duvarlar kaldı onları da serklajli olduğum için şuan yapamıyorum 😬
Sevincakarsu Ozlemyvz cok geçmiş olsun bende ayni haftadayim 14 mayıs son bitiş dedi ama sezeryan olacağı için 9 mayıs sizindwmi sezaryen
Zynp44 Duy_gu herşeyi yıkadım ütüledim bi çantam kaldı oda işte organizer gelmedi bi türlü😂 gelsin bu hafta içi hallederim inşallah 🙄
Ozlemyvz Duy_gu çok teşekkür ederim canım ne olacağı belli olmuyor o yüzden herkes bir an önce hazırlasın çantalarını😅
Merve_bolat Duy_gu kaldı maalesef ben 30 herşeyi yıkadım ütüledim 34 haftada hazırlarım dedim 35 olduk 36 ya doğru gidiyoruz ama hala hazırlayacağım 🤣🤣
Sekerimmm Duy_gu daha ortada çanta bile yok ki 😀33 haftaya girdim alışverişe daha yeni basladim valla