handeozt8 bende çok korktum ama o korkutanlara sonra çok kızdım. İnsanda bilmedikleri acının yaşama korkusunun travması oluyor. Tabiki candan can çıkıyor zor tabiki ama kedilerin doğumlarını hiç izlediniz mi. Küçücük canı var ama oda sancı çekip doğuruyor beni çok etkilemişti kedi doğumu. Elbette zor ama gerçekten Allah sabrını veriyor. Doğurduğunuzda bütün acılar son buluyor öyle bir kurtuluş ve rahatlamaki gerçekten hiç bişey hissetmiyorsunuz doğduktan sonra. Diyelim ki normal olmadı sezaryenden de korkmayın. Beni aklınıza getirin. Beni diyorum ya 10 kez sezaryene alsalardı keşke. Evlatsızlığın korkusu diğer her korkulardan çok daha büyük ve derin. Dua ediyorum çok kolay doğumunuz olsun. Rabbim kollarınızda kavuştursun mis gibi bir kokuyu nasip etsin. Abartanları bağırıp çağıranları elbette anlıyorum. Ama benim ne sesim ne soluğum çıkmadı.Annemler doğumhane kapısında benden çıt yok endişeyle bekliyorlarmış. Annemin ordan çıkarken gördüğüm yüzünü hiç unutmam.Ben yavrumu kaybettim o yavrusunu kaybetme korkusu çekmiş. Sanki beni kaybetmiş, ama geri bulmuş gibiydi. Allahım bebekleri annesiz, anneleride annesiz bırakmasın 🤲🏻