handeozt8 Nil Okuru şikayet eden benim ve şikayetimi çok basite alan bebeğimi onun ihmalleri yüzünden nerdeyse 41 haftada kavuşamamış bir anneyim. Öneride bulunanları çünkü herşeyi normal gelişmiş yada benim kaybımdan sonra herhalde kendine çeki düzen vermeye çalışan bu kadını bazı kişiler rahatsızlıklarıma doktorun duyarsızlığını bilgisizliğini ihmallerini kabul etmiyor halen daha öneride bulunabiliyor. Bebeğimde gebelik kolestazıam bağlı gelişim geriliği var. Ama bunu farketmeyip bana sen zAyıfsın bebeğinde sen gibi çıtı pıtı diyor. Doğmadan 15 gün önce 2900 diyor. Bebek 40+4 de 2900 olarak ölü doğurdum. Hepsi bu doktorun ihmali. 20 gün kaşındım 3 kez muayenesine gittim normal dedi doğumdan sonea geçecek dedi gönderdi. Oysaki çok kötü bir rahatsızlıkmış. Hemen acil doğurtması gerekirmiş. 40 haftayı geçmek zaten riskken beni bir de bu hastalıkla 40 ı geçirtti. O kadar bilgisiz kendisi Şikayetlerimi ve bebeğin yaklaşık 41 haftada 2900 olduğunu duyan doktor çok belli gelişim geriliği diyor çok şiddetli kolestaz geçirmişim beni hastNeye yatırıp tedavi gözetim altında tutması gerekirken bana söylediği ve yaptığı tedavi’ bu kadar kaşıma’ dedi ! Düşünün nasıl bi doktor. Kesinlikle hekim olmadığını düşünüyorum. Şimdi kendisine davaya hazırlanıyoruz. İnşallah cezasını hem bu dünyada hem öbür dünyada çeker.