AngeL- Ben tekrar kan vermedim canim kızdım burayi telefondan sildim kendime sanki ceza verdim.Saolsun eşim çok destek verdi halen günüm geçmedi şuan bile 6 günüm var eve sığamıyorum gezmek canim istemiyor canim hiç bir şey yapmak istemiyor beni tek rahatlatan pcden meryem süresi Yusuf süresi yasini Şerif açıp dinliyorum.ilk verdiğim kan 0.00 çıktı regl 9 gün vardı ilk erken gebelik testini burdan paylaşmıştım size çok silikti. 2 gün sonra tekrar kan verdim 2.00 çıktı onda da dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatifti bildiğin kafayı yedim evde.Beni şaşırtan umudum kasık batmam sağ ve sol göğsümde sizlama midem ekşiyor. Ev işi yapıyordum öyle ağır değil evi supuruyordum sanki belim koptu.Eşime söz verdim regl hiç şaşmaz 30 mart olmassam acile gider kan veririm tabi isyan etmiyorum yüce Rabbım Bi oğlum var 9 yaşında Allah ona uzun ömür versin sağlık sıhhat versin benden önce burda ki hiç evladı olmayan arkadaşlara nasip etsin Umut işte azcikta sabır etsek Allah herkese hayırlısını versin hepinize