AngeL- aylin1629 hiç bişey olmaz allahın izniyle ☺️ Hamileliğini bilmeden ameliyat olanlar bile var 🥰
AngeL- Ezgidag maşallah kuzum gözün aydın rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰♥️
Zynpasr65 Ezgidag maşallah kuzum dağlıkla kucağına al inşallah benimde 4 gün var kanda çıkar mı acaba ? Yada idrar da
aylin1629 Hgmom1 canım anca görüyorum bugün smear testimin sonucu için doktora gittim ondada enfeksiyon çıktı. Dün test yapmıştım silik çizgi var gibiydi yarın tekrar yapmayı düşünüyorum. Bel ve kasık ağrım var. İlaç kullanmıştım enfeksiyon geçmedi mi acaba 🤷♀️
1-nursema Bende belim ağrıyor böyle midem hep kımıl kımıl akıntımda fazla ama erken gebelik testi yaptım negatif nasip diyelim 😔
AngeL- Hgmom1 28 kuzum senden bi gün sonra ama ne biliyim ya tuhaf hissediyorum inşallah bebişlerimiz tutunur bu ay🥲 sende ne var ne yok ♥️
Hgmom1 AngeL- dün geceden itibaren kasığımda hafif hafif bir ağrı var aslında ağrı da değil sızlama gibi bakalım pazar günü sabah test yapacam olmazsa pazartesi kanda veririm 🌸
DenizinAnnesiiiii Hgmom1 adete 2 gün var biraz kasıklarımda sancı var. Çok az bir damla ama koyu renkli olunca adet diye düşünüyorum peçeteye de çok az kahverengi geldi afedersiniz
Zynpasr65 Adetime 4 gün var bat 28 12 martta yumurtlama görmüştüm o günden beri belirtilerim vardı son 3 gündür adet ağrısı çekiyorım geçiyor bi kaç saat sonra tekrar test yapsam mı bilemedim çıkar mı acaba
Hgmom1 DenizinAnnesiiiii peçete köy canım oradan tam anlarsın bende kahverengi gelmişti ama çatala çıkmıştım adet kanmasu dedi sende inşallah farklıdır canım