AngeL- Hgmom1 ne güzel kuzum yaa benimde inadına soğuk ısınamıyorum 🙈 inşallah hamilelik belirtisidirrr 🤲🏻🧿
Hgmom1 AngeL- ay hiç doymuyorum, göğüslerim sızlıyor ve sol kasıgım ağrıyor hafif akıntı hala var 🤷🏼♀️
Birumuttur Karnımda şişlik hissediyorum . Sağ kasıgımda Ağrı ve batma var . Cildim ellerim çok kurudu nemlendirsemde geçmiyor . Ve çoook fazla uyuyorum gece uykum almama rağmen gündüz bile uyuyorum . Yaklaşık bir haftadır bu belirtilerim var . 24 Mart bat
melisaugtr AngeL- canım 2 gün kasık 2 gün şiddetli bel ağrısı 2 gün de mide yanması oldu🙈 dün ve önceki gün uyku halim oldu esnedim sürekli gözlerim gidiyodu bugünde yine belimde ağrım var 🙄 bat’a son 6 gün🙈🙈
Mylove AngeL- aynen psikolojik diye düşünüyorum 🤔 bende hayırlısı geçen ayın 28 çekmesinden dolayı 2 gün sarkar mı onu da bilmiyorum gecikme mi saymam lazım sarkma mı 🤔🤔🤔🙄
Mylove AngeL- bide aşırııı iştahım açıldı aslaaaa yemem dediğim ciğer burnumda tütüyor kokusuna tahammülüm yoktur evde yapılırken evi terkederim o derece nefret ederdim kendisinden tadını bile bilmem 🤷♀️ rüyama bile giriyo vicdansız 😂😂 dün gece rüyamda regly olduğumu gördüm kalktım bisey yok
Tekraranne AngeL- o bendede var çatlatma iğnesinin 9. Günü bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
melisaugtr ecem11 daha yapmadım canım benimde 6 kaldı acaba Çarşamba falan kan mı versem test mi yapsam o kadar karışığım kii 🙄🙈