Mylove Cerennnn5858 onu bi türlü yakalayamadım 20 tane aldım yaptım yaptım olmadı Denk getiremedim boşverdim bende yumurtlama testini logaritma gibi karışık geldi bana 😂😂
Cerennnn5858 Mylove 2 gunde 1 degerlendirirsen yakalarsin zaten kuzum. Mfk yontemide cok ise yariyor hep takip ediyorum
Gozen AngeL- 🤣🤣🤣hiç deme ya canımsın hayırlısını versin bakalım.Ama beni göğüs ağrım ara ara oluyor kasıklarımda arada cimcik atar gibi bilemedim artikk
AngeL- Gozen senin bat kaçtı kuzum unuttum 30 muydu? Onlar bende de oluyo da muhtemelen piissiikolojiiikk🤪
Gozen AngeL- evet canim 30 Mart benim ki 12 gün kaldı ama ben 5 gün kalasiya yaparım test negatif çıkarsa mfk sipariş edicem kargo ancak gelir. Herseyden önce hayırlısı olsun.
Gozen AngeL- hayırlısı olsun canım ya Meryem süresini açıp dinliyorum kulaklığı takıp günde 3 defa falan yasin de okuyorum Yüce Rabbım ol derse olur hiç umudumu kaybetmedim hayırlısını versin. Sağlıklı olsun.
Tekraranne AngeL- vallahi bilmiyorum çatlatma iğnesinin 10 . Günü çoğu kişi öğreniyonuş acaba diyorum bendee
AngeL- Tekraranne olsun beklemeni tavsiye ederim sonuçta o kadar bekledin iki gün daha sık dişini ♥️🌸
AngeL- ecem11 Tekraranne Minkmuczm52 Sinem-Akman melisaugtr s_sila Hgmom1 Mylove Gozen 2melkannesii Ddmyu aylin1629 umutluanneadayi Happybebegim Birumuttur mucizeolsunn EsraBulut ZE0515 Belirtileriniz başladı mıııı 🥲♥️
umutluanneadayi AngeL- kasığımda sancı var Akıntım var Ayağım buz gibi kasık ve akıntı çatlatma iğnesinden dolayı olduğunu düşünüyorum
Hgmom1 AngeL- göğüs hassasiyeti var, akıntı yok denecek kadar az ve beyaz. Benim elim ayağım her zaman sıcaktır o soğuklarda bile 😁
AngeL- Tekraranne benimde göğüs hassasiyetim var bide ara ara batmalarım oluyo ama psikolojik de olabilir. ellerim ayaklarım sürekli soğuk ve dün çok duygusaldım 🥲🧿🙈
Tekraranne AngeL- o bendede var çatlatma iğnesinin 9. Günü bakalım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
AngeL- umutluanneadayi yaa inşallah hamilelik belirtisidirrr çatlatma iğnesinin etkileri 10 gün sonra geçiyomuş ama
AngeL- Hgmom1 ne güzel kuzum yaa benimde inadına soğuk ısınamıyorum 🙈 inşallah hamilelik belirtisidirrr 🤲🏻🧿