Oelrlrkmemdmd Edanur_Dilek yaaa evet ama saat 12 de girdim ben keşke haberleşseydik 😄 kızaaa benziyor dedi 🤰🏻
Edanur_Dilek Oelrlrkmemdmd bana öyle söylemişti prenses gibi dedi diğer gittiğimde kesinleşti .O eğer öyle gördüyse doğrudur kızdır 🥰🙏🏻 Bende 10 gibi girdim içeriye
Akbasinci Bende dun oglum olqcagini ogrendim biraz buruk oldu sevinc evdede bir paşam var kiz istiyorduk %80 erkek dedi ayrintili untrasonu bekliyorum %20 lik bir umit kiz derler diye 😁😁
Oelrlrkmemdmd Edanur_Dilek Dün bayaaa ilgilendi Farklı ilaçlar vitaminler verdi bakalım hayırlısı ile böyle devam eder inşlhhh 🌸
Edanur_Dilek Oelrlrkmemdmd ne başladı sana banada ekstra dün balık yağı verdi Demir ilacı bide d vitamini kullanıyorum
Oelrlrkmemdmd Edanur_Dilek folik asit bitince balık yağına başla dedi onu yazdı. Vitamin damla verdi aldı (Coledan D3 ) bide (Tardyferon) sen 28 inde gideceğim demiştin erken gitmişsin
Gurbetkusu_43 Esrayalvac Bizde 13+1 haftalığız ama zilli doktorum tahminini bile söylemiyor ay 😂🤭 alışveriş yapmayacam sadece merak ediyorum lütfen tahminini söyle dedim “olmaaaazzz 16/17 haftadan aşağı söyleyemem 😁” dedi 😩. Beni sinirlendirmeyi çok seviyor. Ama bende onu çok seviyorum 🥰
kahvesever__ Esrayalvac sağlıkla alın inşallah 🙏 kucanıza ben öğrenil çok olduğu oğlum olucak inşallah 🙏
Edanur_Dilek Oelrlrkmemdmd aynı ilaçları kullanıyoruz canım ☺️ Evet 28snde gidecektim kasigim ağrıdi biraz ondan erken gittim gerilme agrisiymis rahim büyüdükçe ağri olurmuş bı problem yok çok şükür
Oelrlrkmemdmd Edanur_Dilek iyi Şükür başka bişey olmasında😊 Ne tarafın ağrıyor genelde bende de sol tarafta var