Gamze68777 Acemianneee08 çok teşekkür ederim kayısıyı suya koyarak içiyorım ,kefirde denedim cok işe yaradı teşekkür ederim
Ipekcntrk Gamze68777 hergun bi bardak kefir bir tane kuru incir ve akşamları yemekten sonra aktivia kayısılı . Kesınlıkle tüket
Eda_Esen Gamze68777 bana portakal ve ev yoğurdu iyi geliyor özellikle yatmadan yediğim yoğurt ertesi sabaha çıkartıyor içime ben bebişe kilo olsun diye pekmez de koyuyorum biraz
Ceylin680 Gamze68777 ekmeği ve patatesi azaltabilirsiniz.maydonoz ve muz sindirime yardımcı olur yemeklerde az az tüketirseniz tuvalete çıkmanız kolay olur.bende genelde kabizim ve öyle idare ediyorum .bende 35haftama girdim
Eda_Esen Gamze68777 Bizimki de öyle önde doktorum bana yeme demedi yiyorum gurbette olduğum İçin toplu bi çocuk olması bnm için iyi olur🙈🙈🙉
Gamze68777 Eda_Esen bana da yeme diye bir şey demedi kuzum ama ben çok ağırlaştım şimdiden 1,5 hafta önde cocuğum, işten erken çıkmak xorunda kalıyom hep ciğerime batıyor, benim istediğim sağlıklı gününde ayında olması