Hamisssss 220920om rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah yavrularınıza 🥰🤗🤗 nasıl ikizlere gebe olmak 🙈🥰🤗
Hamisssss kahvesever__ boşverin yemek ev işi kenarda dursun bol bol dinlenin hepsi bi şekilde olur bence hiçte önemli değil yatın yürüyüş yapın bol bol uyuyalım sonra uykusuz günlere depolama. Yapalım 🙈🙈😂🤗🤗
kahvesever__ Hamisssss geceleri hiç uyamıyorum ki agrılarım oluyor 4 buçuk kalktım bügün eşim gitti sonra 2 saat uyumuşum geri kalktım uykularım da düzenli değil
Hamisssss didnr_ maşallah maşallah inşallah darısı başınıza 🤗🥰 99 dan sonrası çabuk geçiyor diyorlar 🤗
Hamisssss kahvesever__ Allah kolaylık versin inşallah canım ya 🥺 anne olmak gerçekten zormuş daha şimdiden bile 🙈
kahvesever__ Hamisssss amin aynen valla anne olmak çok zormuş annelerimizin kıymetini bilmememiz gerekiyor valla şimdiden zorlanıyorum doğduktan sonra napacam bilmiyorum 🤷🏻♀️
Hamisssss kahvesever__ Allah sabrını sevgisini kalbimize koyuyor ya ondan biz güçlü anneler herşeyin üstesinden geliriz inşallah 🥰🤗
Merve_bolat Hamisssss bilmiyorum yarın kontrole gidicem ya ak ciğer enzimlerin y0ksek yada gebelik kolestazın var
kahvesever__ Hamisssss aynen doğmadan bille sevgisi o kaşar başkaki evladım diye öpmek koklamak istiyorum doğunca
Hamisssss kahvesever__ düşüncesi bile muazzam nasıl bir mucize var içimizde 🤗🥰🤗 Allah anne olmak isteyen tüm herkesin dualarını kabul etsin inşallah gerçekten isteyen herkes bu duyguyu tatmalı 🥰🙈❤️
kahvesever__ Hamisssss aynen öyle ben çok istemiştim rabbime şükürler olsun bana da bir tane verdiği kim istiyorsa rabbim kimsenin kucanı boş bırakmasın