Melek3447 Hamisssss son 97 evet çift sayıyı görünce heyecan başlıyo benim şimdi doğum nasıl olacak düşüncelerine dalmışım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar 🤲🏻
Elanurgvn61 Hamisssss Amiin canım benim inşallah sag saglim alalım kucağımıza. İnsan artık kokusunu içine doya doya çekmek istiyor. Rabbım sağlıkla gelmelerini nasip etsin doya doya öpüp koklayalim❤
NezihaB38 Hamisssss son 2 haftadır daha çok oldu en güzeli valla uyu 🤭 bende uyumak istiyorum bide mide yanmamdan dolayıda uyuyamıyorum şurup kullanıyorum ama etkisi geçince aynı 😔
Hamisssss NezihaB38 evet zor bi durum ya benimde yanmalarım başladı ama hala kontrol edilebilir vaziyette ilerleyen zamanlarda nolur hiç bilmiyorum 🙈🙈 o zaman ben uyuyabilfiğim kadar uyuyayım bari stok yapayım 😂🙈
Hamisssss user124578 benimde 99 ama sezaryenim bende 86 demem lazım demiyorum daha çok heyecan basıyor 😂😂
Melek3447 user124578 doğum şekline ne zaman karar veriliyor ya gidiyorum kontrol bebeğin ne kilosunu biliyorum ne boyu 😔bu gün dü randevu m gittim doktor grevde durumunu öğrenmek için acilen girdim yine bişy öğrenemedim
Melek3447 Hamisssss muayene ediyorlar yanında 10 tane stajyer muayene etti gidebilirsin dedi duvar muayene etmiş sanki
Hamisssss Melek3447 normalde boy kilo bilgisini her muayenede söylemesi lazım doktorunuzun zaten ilk ölçülen onlar oluyor, birdahaki gidişinize muhakkak siz sorun
user124578 Melek3447 doğum şekline son zamanlarda karar veriliyor ama benim ilkinde suyum azdı normal doğum bekliyordum son anda sezeryane dondu iki doğum arası 20 ay olacağı için buda sezeryan olacak
Hamisssss Melek3447 evet aslında kadın doğum en heyecanlı en güzel bölüm insanda bi Güler yüz tatlı dil görmek istiyor
Uysll Hamisssss şuan enfeksiyon kaynaklı ağrım var onun dışında şükür çok güzel bir gebelik geçiriyorum gece uyuyamama gibi bir problem yok bir kere lavaboya kalkıyorum tamam hamur işi yemezsem hiç midem yanmiyoor 😂😂 çok rahat hareket ediyorum maşallah diyeyim de sonra hastalanıyorm böyle deyince 😂😂
Hamisssss Uysll maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun inşallah öncelikle 🥰🤗 ben mide yanması bazenleri yaşıyorum ama şimdilik dayanılmicak halde değil, yalnız bir iştah açılması mevcut bende dağı taşı yicem o kadar oluyor bazen 😂😂😂
Hamisssss 220920om rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah yavrularınıza 🥰🤗🤗 nasıl ikizlere gebe olmak 🙈🥰🤗
kahvesever__ Hamisssss amin inşallah 🙏 valla baya zor gidiyor artık doğuma az kaldıkça baya zorlanıyorum ev işleri yemek bunları bille çok severdim önceden yapmayı şimdi gözümde büyor zor güç. Yapıyorum sancılarım fallan baya arttı
Hamisssss kahvesever__ boşverin yemek ev işi kenarda dursun bol bol dinlenin hepsi bi şekilde olur bence hiçte önemli değil yatın yürüyüş yapın bol bol uyuyalım sonra uykusuz günlere depolama. Yapalım 🙈🙈😂🤗🤗
Merve_bolat Hamisssss bilmiyorum yarın kontrole gidicem ya ak ciğer enzimlerin y0ksek yada gebelik kolestazın var