mucizegebelik6 Elegie bende rahim dinlendirme ile hamile kaldım reglden 21 gun sonra idi hafta sonundan dolayı.
Cerennnn5858 Kızlar merhaba, Yumurta toplama esnasında uyutuyorlar sanırım. Ben biraz tedirginim. Ne kadar sürüyor. İşlem bittikten sonra ayıldıktan sonramı odaya cıkarıyolar. Nasıl ilerliyo süreç
Eylul10 Cerennnn5858 evet uyutuyorlar sanırım bi 15 dakikalık süreç çok hatırlamıyorum. Uyandırıp odaya alıyorlar ama kendime gelmem biraz vakit almıştı. Üstümü giydirtmişim örtü istemişim falan hatırlamıyorum hiç birini 😂 yemek vermişlerdi bi de iki saat sonra da taburcu olmuştum
Tupbebis Cerennnn5858 Evet uyutuyorlar bünyeye göre değişir. Ben odaya geldikten sonra çok sürmeden ayılmışım. Ama çok ağlamışım barkodu etkisiyle. İşlem de yarım saate yakın sürmüştü 31 yumurta toplanmıştı benden
Elegie Cerennnn5858 ay korkulacak hiç birşey yok. Ben çok korkuyordum ne Zaman bayıltacaksınız diye sürekli sordum. Doktor hanım gelsin hemen bayıltıcaz hiç korkma dediler geldi narkozu enjekte ederken say 10 dan geriye dedi sayarken en son söylediğim şey ay sanki sarhoş gibiyim çok güzelmiş dedim ve sonrasını asla hatırlamıyorum😂😂😂 ve öyle güzel deliksiz uyudum ki ayılırken aslında hiç ayılmak istemedim uyku öyle tatlıydı anlatamam🙈 hatta eşime dedim tekrar şuan beni operasyona sokabilirler hiç birşey anlamadım ben dedim. Keşke verselerde elimize sürekli narkoz alsam🙈🙈
yanlisanlamaama Cerennnn5858 merhaba anestezi veriliyor benim yarım saat kadar sürmüş 23 yumurtam toplanmıştı operasyon esnasında kuvvetli bir ağrı kesici vermişler uyandığımda ağrım ve hiç kanamam yoktu bişeyler yedim dinlendim yaklaşık 1 saat sonra çıkış yaptım eve geldiğimde de ertesi günlerde de ağrım yoktu hatta baya rahatlamıştı karnım şişkinlikten😀 hiç korkulacak bişey yok bende çok korkmuştum
Cerennnn5858 Eylul10 beni en çok o süreç geriyo:( kısa sürüyomuş ama ayılma süreci nasıl olur diye korkuyorum
Eylul10 Cerennnn5858 onları hiç düşünme gayet rahat gir. Ben eşimle gitmiştim odaya aldıklarında eşim ilgilenmiş benimle. Bi süreden sonra bilincin geliyor ama sonradan çok hatırlamıyorsun işte. Ben mesela anestezi uzmanını takmışım kafaya uyutmadan önce benimle çok konuşmuştu. Ayılınca da sürekli gevşek çocuk diye söylenmişim 😂
tupbebekannesi123 Elegie genelde adetin 1. Gününden hesaplayarak 12-20 gün arasında oluyor transfer tam tarihi ultrasona bakıp doktor karar verir
Elegie Cerennnn5858 5 dk falan sürmüştür kız valla hiç korkulacak birşey yok harika bir uyku çekiyorsun😂 hele o bayılma anı muhteşem keşke hep narkoz verseler😂 bide ayılırken kendi kendime konuşmuşum eşim videoya falan çekmiş madara alıyoruz görüyorsun😂😂😂
yanlisanlamaama Cerennnn5858 bide anestezi yüzünden sürekli saçma sapan konuşmuşum herkesle hiçbişey hatırlamıyorum 😀😀 ya bu harika birşeymiş gece de uyumamıştım iyi oldu beni uyuttuğunuz bana verin ben evde de kendime anestezi verip uyucam falan demişim 😀😀
Erayhilal Elegie yaaa cok sevindim canim benim 🥰 bugun senin icin okucam kuran Allahim kabul etsin insallah dualarimdasin ne yapiyoduuuuuukk stres yok panik yok rahat ve pozitif oluyoruz 🥰👍❤️🌸
Elegie Erayhilal çoook teşekkür ederim müthiş bir heyecan var inşallah herşey yolunda gider 🙏🏻🙏🏻 Ama hep pozitifim hep olucam❤️❤️