Yeni13 User1244 canım benim 1 yaşında oğlum var korunuyordum adetime 10 gün kala yumurtlamam falanda geçmişti bende bişey olmaz diyip korunmadım hemen lavaboya gittim banyo yaptım ona rağmen hamile kaldım yani Allah verince veriyor
yigitinannesiiiii User1244 o zaman mfk da zaten 3-2-23 müydü ilişki sıklığı ona devam et boşver ovalasyonu strese giriyorsan
Kedilivebebelilili User1244 kuzum beyaz akıntı kasık ağrısı demişsin ya enfeksiyon olabilir eğer gebelik varsa bile doktoruna söyle fitil veriyorlar rahatlatıyor bayağı
User1244 Kedilivebebelilili canimm biraz reglime 3 4 gün kala falan erken gebelik testi yaparimm cikmazsaa reglimin geçmesini beklicem ozaman beli olur suan kanda bile çıkmaz cnku 19 gunum kalmis gunune
Drkmls User1244 daha adetine o kadar çok varki bide düzenli olmuyosun anladığım kadsrıyla bence kendini umutlandırma hiç rahat bırak
kckelf123 User1244 canım kendini o şekilde şartlandırma. Her kadının rahmi bir değil yumurtlama günleri farklı ben adete 1 hafta kala hamile kaldım aklında bulunsun