User1244 Kizlar qdete 20 gunum var ben bu ay ısırgan buharina oturdum snra ilişki oldu ilişki olalı 15 gün oluyor iki gündür kasik batmalarim mevcut bu şekilde olup gebeliklerinj öğrenenler varmi😘😘
Imasleeper User1244 canım adetine daha çok vaaar. İki adetinin arasını bilmiyorum kaç gün ama en az 14 gün önce oluşuyor bebekler diye biliyorum. Öğrendiğimizde zaten 4 haftalık felan oluyorlar
Omay0707 User1244 adetinize 20 gün var 15 gün önce ilişki? Bu durumda ilişki üzerine adet görmüş olmalısınız? Bence şu anki belirtilerinz yumurtlamadır
yigitinannesiiiii User1244 canım senin ovalasyonun şu sıralar olması lazım yani bebek istiyorson bu günleri değerlendir ovalasyon testi al onu yaparak ilişkiye gir daha iyi olur
User1244 Omay0707 adetim bitti yıkadım ogun birliktelik oldu 35 günde 1 qdet oluyorum suan regle 20 gunum kaldi bakalim nasip kısmet bide bizim buralarda adetin arkasına hemen ilişkiye gidilirse çocuk olur ilk 3 gub rahim açık olurmuş hiç böyle bsey duydunuzmh
User1244 Değerlendirdim iki gün bu wrada mfk yöntemini deniyorum allahtan hayırlısı sol kasigim sızlıyor gibi sanki
Omay0707 User1244 evet öyle bir söylenti var ama her sy hamile kalma oranı %15dir o ihtimal de %5 o yüzden ögrenmeniz çok zor şuan varsa dahi bi 10 gün daha bekleyin ve bu günleri degerlendirin inşallah olur 😊🤲
yigitinannesiiiii User1244 adet bittikten sonra olabilir ama çok düşük olasılık sen yinede ilişkiyi aksatma bi sonraki regl dönemine kadar
Drkmls User1244 daha adetine o kadar çok varki bide düzenli olmuyosun anladığım kadsrıyla bence kendini umutlandırma hiç rahat bırak
kckelf123 User1244 canım kendini o şekilde şartlandırma. Her kadının rahmi bir değil yumurtlama günleri farklı ben adete 1 hafta kala hamile kaldım aklında bulunsun
User1244 Omay0707 insallah canimm bu ay olur nasip bu ay çok gebe kalan var insallah bizlerde nasip plur
meryberry Aynı belirtiler bende de var adetime 13 gün kaldı sabırla ve merakla bekliyorum bakalım hayırlısı..
yigitinannesiiiii User1244 o zaman mfk da zaten 3-2-23 müydü ilişki sıklığı ona devam et boşver ovalasyonu strese giriyorsan
User1244 Yeni13 canim hamile kaldığın ay ilişkiden snra cok uzandinmi oyle diyolar ya yatin belinize yastık koyun diye öyle bsey yaptinmi
User1244 Mom545441 insallah bu aylarda banada nasip plur bebis rabim isteyen herkze tanırsın bu duyguyu 6 yıllık evliyim 1 kürtaj 3 kimyasal geblihim var genetik teste kan pohtilasmasj cikti bakalim ne olur bilmiyorum
Mom545441 User1244 rabbim nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende ocakta kimyasal geçirdim sebebini öğrenmedim ama
Yeni13 User1244 canım benim 1 yaşında oğlum var korunuyordum adetime 10 gün kala yumurtlamam falanda geçmişti bende bişey olmaz diyip korunmadım hemen lavaboya gittim banyo yaptım ona rağmen hamile kaldım yani Allah verince veriyor
User1244 Ben 3 ay üst üste geçirdim cnm bakalimm bu ay gebe kalırsam 4000 luk oksopar iğneye başlar buyuknihtimalle
Mom545441 User1244 okudum canım allah bu ay emeklerini boşa çıkarmasın inşallah zor bi durum allah kimseye yaşatmasın herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah