Asena17 Fasulyeninannesi1 bende cesaretli gibi gorunup icten ice korkanlardanim 3 cm acikligim var nisanim geldi bekliyorum oyle cumaya kadar suyum sancim gelmezse buyuk ihtimalle doktorum banada suni vericek :))
Fasulyeninannesi1 Asena17 aciklik oldugu zaman 4cm den sonra epidural takıyorlarmis oyle daha hizli acilma oluyormus sanci da azaliyor tabii. Oyle bir sey olursa cesaret edebilirm belki😁
Asena17 Fasulyeninannesi1 evet epidurali oyle takiyolarmis ama yine de arada uyusturmayip sanci cektiriyolarmis ki acilma olsun diye ikinmani yapabil diye duydum hic korkma sonucta dogum yapabilmek icin Allah bizi yaratmis her kadinda bu güç var ben inaniyorum yapabiliriz :))
Melek1111 1408 acaba doğmadan önce ultrasonda kaç kg demişti doktorunuz .Yanılma payı varya çok fark etti mi
1408 Melek1111 2 gün önce kontrolüm vardı zaten pek değişen bişe olmadı 2800 dedi 2 gün sonrası doğumum gerçekleşti
ebru_mert Asena17 tamamen bebeğine bağlı 37 dendopum hiç problem olmayanlar birde 37 de doğup ciğer gelişmediği için küvezde kalanlar var eğer bebeğiniz normal doğumda kendisi doğarsa zaten hazır demektir sıkıntı etmeyin ama sezaryan için erken bir hafta