iremss Asena17 37 ve sonrası vaktinde doğum olarak geçiyo literatürde yüksek oranda da küvöz riski olmuyor
Asena17 lllllg cok tesekkur ederim yani doktorum da bi sorun olacagini soylemedi 36 da bile dogum yaptim annesiyle birlikte dedi bebek herkes cok bilmis gercekten ki bebegimin gelisimi de cok iyi dedi doktorum
lllllg Asena17 ya sizden bir farkım yok hafta olarak 5 gün sonra planı sezeryan olucam..sancım yok hiç bişey yok Dr um çok deneyimli biri istese beni bekletir yine hafta erken diye…demek ki bu haftalarda yeterli oluyo
Papatya27 Asena17 kızımı 37+1 de kucagıma aldım 3 kilo dogdu şimdi 2 yaşında bu kızımda ne zaman gelecek bekliyorum
Asena17 Papatya27 masallah Rabbim anali babal8 buyutsun valla 3 cm aciklik var nisanim geldi ama bende ne zaman dogurcam bilmiyorum bekliyorum oyle :)) ne zaman isterlerse o zaman geliyor bebisler
Asena17 Hlt-seyma21 demi hic destek gormuyorum inanin sadece esim destekci digerleri cok bilmislikten baska birsey yapmiyor biktim artik
Hlt-seyma21 Asena17 hiç kimseyi dinleme misler gibi doğumunu yap bebeğini alıp gel eve, canını sıkan her şeyden uzak dur. Bana da diyorlar, hiç çekinmem bende sen doğurunca öyle yaparsın diyorum. En güzeli karşılık vermek kim olursa olsun, yoksa baş edemezsin.
Asena17 lllllg yani 37 de ciger gelisimi tamamlanmis oluyor diye biliyorum milletin moral bozmaktan baska amaci yok inan bide benim ki elimde olan bisey degil nisanim geldi 3 cm acikligim var ben napiyim simdi icimde tutacak halim yok gelmek istiyosa gelicek mecbur
gunessbeste Sen doktorun ne diyor ona bak bırak onları hep konuşuyorlar hep bir bildikleri ay valla gına geldi bunlardan bezdik artık ya. 🤬Benim görümcem de takmış bebeğin kilosuna kendi bebekleri hep alt sınıra yakın doğuyor diye habire kilosu az geldi bana diyip duruyor bende artık sorarsa söylemedi doktor diyorum 😒😖
Asena17 gunessbeste uf bide o kilo konusu var oraya hic girmeyelim canim bende biktim bana soruyor soyluyorum benim ki de su kadar kiloydu o hafta yuksekmis yani kilosu eee napiyim sordum mu sen dogurmussun kocaman olmus cocuk nediyim yani
Sinoooom Asena17 Rabbim sağlıklı versin bebeğini yeter ki ve asla geç değil 37 az zaman değil ki bacım buna erken diyenler 42 haftada doğursunlar yani ne kadar saçma ya herşey Rabbimden moralini bozma 🙏🏻😍
Asena17 Sinoooom demi bunu diyenler 37 yi zor goren kisiler bide bu var bana erken diyolar gelisimi de sagligi da iyi sukur gelmek isteyince bebegim nasil durdurabilirim ki
Fasulyeninannesi1 Asena17 eger aciklik olmazsa sezaryen evet, olursa suni ile deneyecegim cok cesararetim olmasa da 😁
Sinoooom Asena17 o çok bilenler her zaman boş bilen oluyor hiç takılma 😂 bende diyorum bazen oğlum sağlıklı olsa da 37 gelse diyorum mesela 😬
Asena17 Hlt-seyma21 amin insallah gülüm bakalim bekliyorum suyum sancim gelirse doktorumu aricam dahaa birsey yok :)) bencede en guzeli cevabini vermek zaten suan hic sabrim yok canim burnum da kimseyi alttan alamam
Asena17 Fasulyeninannesi1 bende cesaretli gibi gorunup icten ice korkanlardanim 3 cm acikligim var nisanim geldi bekliyorum oyle cumaya kadar suyum sancim gelmezse buyuk ihtimalle doktorum banada suni vericek :))