Ezgiozkaan İyi geceler herkesee , hastane çantasını kaçıncı hafta hazırladınız tamamen eksiksiz dediğiniz kaçıncı haftaydıı ?
Gzmnrayd Ezgiozkaan 28.haftadayim basladim acele etmeden yavas yavas rahat hem maddi acidan bir anda hazrlamk zor oluyor. Siz kacinci haftadasniz
Meri3220 Ezgiozkaan 29+4 başladım yavaştan eksiklikleri tamamlıyorum hazır dursun köşede beklesin ne olur ne olmaz
Sedolin Ben de 32deyim ama kesinlikle geç diyebilirim. Çok zorlanıyorum her şeyi yaparken. Keşke daha önce başlasaymışım 😭
Gzmnrayd Ezgiozkaan eksik bitmioyor mu benim mi bitmiyor surekli bisiler aliyorm ama.ortada bisi yok gbi
Gzmnrayd Ezgiozkaan ben simdiden yorulmaya basladm evi mi temzliym bebegi mi hazirlayaym dondurucuya mi hazrlk yapaym hersey cok yorucu gelmeye basladi😑
Emine3227 Ben 28 ım yavaş yavaş başladım ne olur nolmaz dıye gün gectıkce daha da ağırlaşıyor ınsan cunku
Gudu Ezgiozkaan 31 haftadayim hallettim. Yaştan mi hamilelik mi ağır geçiyor bilmiyorum dermanım pek yok 28 de başladım hersey 2 gün öncede çantayı hazırladım. Erken felan düşünebilirsin ama suan başımı kaldırasjm gelmiyor. Kendini iyi hissediyorsan biran önce çantanı hazırlamaan iyi olur 🌺
Valeria Ezgiozkaan 38de hazırladım🙊🥰 koyacağım her şey hazırdı zaten çantaya yerleştirmek 10 dakikalık iş👌🏼
Tgbergll Valeria Ben de 37deyim aynı sizin gibi her şey önceden alındı ama çantaya yerleştirmeye hep üşendim 🙈 inşallah yarın bu konuyu halletmeyi planlıyorum artık 🐣
Valeria Tgbergll her şey tamamsa içiniz rahat olsun çantaya atmak çok kolay. Sancı başladıktan sonra bile yaparsınız🙈🥰
caganin_annesi 34+3 üz hala hazirlamadim. Her şey yıkandı içine koyulacak her şey hazır ama içine koyulması kaldı. Bu hafta hepsini koyup kapatmayı düşünüyorum.