sincaphanim haftadayız ama doğurucam sanırım çok baskı ve kasılma hissediyorum. Kullandığım ilaçlar da geçirmedi. Çok stresliyim 🥺
Jess28 Meryemcee ben de 28+1im yaklaşık bir haftadır huzursuz bacak sendromundan uyuyamıyorum daha doğrusu bacaklarımdan çok kollarım omuzların çok fena bi çözümünüz var mı sizin dayanamıyorum artık😢
Meryemcee Jess28 keşke olsa da yardımcı olabilsem :( az kaldı diye diye sabretmeye çalışıyorum şuan bile nefes nefeseyim yani üzerimi bile örtemiyorum vücudum sıcak yanıyorum resmen :(
gamzebngaa_dmr Arzu24 ne zaman geçer bu bilen var mı ya bıktım 7/24 bulantı kusma hissi öldürdü 🤦🏼♀️
yagmur_s Arzu24 idrar yolu enfeksiyonu sanırım. Testte bol lökosit bakteri falan çıktı. Yarın kontrolüm var. Sol böbreğim aşırı ağrıyor 🤦🏻♀️
Esraaaa_ Busraquner benim daha 16+1 ama bende de çok oluyor bel ve kalça ağrısı fizik doktoru omurganda eğrilik var dedi ileriki haftalarda çok zorlanırsn dedi korkuyorum
yagmur_s Arzu24 enfeksiyon olsun da geçer gider daha ağır bişey olmasından korkmuyor değilim 🤦🏻♀️ umarım basittir
Busraquner Esraaaa_ magnezyum eksikliğinden oluyo genelde canım ağrılar o tarz , ben takviyeye başladım bakalım umarım geçer