yagmur_s Arzu24 enfeksiyon olsun da geçer gider daha ağır bişey olmasından korkmuyor değilim 🤦🏻♀️ umarım basittir
Arzu24 yagmur_s içinizi ferah tutun bsy yoktur şunu anladm ki hepsi hamileliktn Sanrm hersy oluyo hamilelkte
Busraquner Esraaaa_ magnezyum eksikliğinden oluyo genelde canım ağrılar o tarz , ben takviyeye başladım bakalım umarım geçer
Meryemcee Jess28 keşke olsa da yardımcı olabilsem :( az kaldı diye diye sabretmeye çalışıyorum şuan bile nefes nefeseyim yani üzerimi bile örtemiyorum vücudum sıcak yanıyorum resmen :(
Jess28 Meryemcee 🥺🥺 yanma hissi bende de var kollarımı kesip atsam rahatlayacak gibiyim inşallah bir an önce geçer ikimizinki de 😢😢
yagmur_s Arzu24 ya öyle cidden. Hoş benim idrar yollarım bebekliğimden beri sorunlu biliyorum. Hep çektirdi 🤦🏻♀️ bebişe zararı olmadığı sürece sorun yok🙏🏻
Esraaaa_ Busraquner bana çok etki etmedi inşallah size olur benim bacaklarıma çok kramp girerdi o durdu ona iyi geldi
Neva09 Cigdemm1 kaçıncı haftanız bnö de 3-4 gündür dilimde çatlak tarzı beyazlamalar var yemek yerken bişey içerken zorluyor sizdede öylemi yada dr.a sordunuzmy neden acaba🙄
Cigdemm1 Neva09 13+6 yım ama hamilelikten dolayı olduğunu düşünmüyorum öncelerinde de hep oluyordu bir şeyler yerken yanlışlıkla yanağımı dudağımı ısırıyorum hemen yara oluşuyor aft oluyor
samila Arzu24 mide yanması için lansör kullanın lansörü içtikten sonra bol bol su için gaz çıkardıkça rahatlıycaksınız okadar iyi geliyorki lansörü kim yaptıysa allah binkere razı olsun 🙏🏻