Siyahkelebek1420 Kızlar bana iç göstermeyecek bir hamile taytı lazım 😂 ve ben internetten güvenip de alamıyorum alıp memnun kalan var mııı?? Ayrıca daha yeni hamileyim uzun süreli giymek istiyorum 😘
BeyzA-93-22 Siyahkelebek1420 e bebekte var bakabilirsin indirimdeydi hatta devam ediyorsa da mükemmel olur. Lcw de var internete bakmadım bende
Sgnn Siyahkelebek1420 penti mama taytı tek geçerim canım. Streç kumaşı olduğu için bedeni çok güzel sarıp sarmalıyor. Penye olanlar karnı doğru düzgün toparlamıyor. Ben 16 haftalıkken almıştım 35in sonundayım hâla aynısını giyiyorum
Fattooss Siyahkelebek1420 Trentyolmillanın fitilli taytını giyiyorum bir beden büyük aldım 33. Haftadayım çok rahat doğuma kadar kullanırım 68 kiloyum L-XL giyiyorum canım
Pyrz_07 Siyahkelebek1420 defactodan aldığımı çok begeniyorum kumaşı kaliteli ama ebebekten aldığım için aynısını söyleyemicem iç gösteriyo paçaları kısa belide defactonunkine göre aşağı da o yüzden çok rahat değil evde giyiyorum
Tugcetaluuu33 Sgnn merhaba siz şanslıymışsınız😊 Bende severek aldım ama 2-3 hafta içerisinde tüylenme yaptı iade etmek durumunda kaldım..
Ozgebhb Siyahkelebek1420 ben pentiden almıştım gerçekten çok rahat güzel indirimden 80 tl ye almıştım 2,5 ay falan oluyor ama
Siyahkelebek1420 1-2isim lcw ye mağazan baktım ben çok ince ve kalitesi geldi gözüme aynı tayt mı acaba
1-2isim Siyahkelebek1420 hangisine baktınız bilmiyorum bende 5-6 tane var bitanesi ince bitanesi haki renklerinde bitane kadife likralı kumaş
1-2isim Siyahkelebek1420 özellikle bu inanılmaz güzel dizde yapmıyor içte göstermiyor bunun siyahıda vardı https://resimyukle.io/g/kZmW0CvEji
Zeynosunannesii Siyahkelebek1420 trendyolmilla benimde fitilli cok rahatlar ben kapalı olduğum için evde giyiyorum iç gösterir mi hiç dikkat etmedim ama cok şık duruyo
csmaknc Siyahkelebek1420 Ben trendyol millanın fitilli taytlarından aldım giydikçe açılıyor göbek büyüdükçe iyi oluyor 🙂
mom_babyy csmaknc 7. Aydayım bir beden büyük alsam sizce kullanışlı olur mu doğuma kadar ?güvenip alamadım bi türlü 😕
csmaknc Siyahkelebek1420 Bide pentinşn bir taytı var ama ben alcağım zaman fiyatı çok uçuktu 250 tl di açıkçası bir tayta o kadar para vermek çok fazla zaten ben yaza kadar giyeceğim renk renk alacağım fitilli taytları 🙂