OksijenliSu 170217 Bizde 6+3 üz son adet tarihine göre. Ama bugün doktor kontrolünde 5+2 dedi. 🥴 Haftaya da kalp atışını duyacağız.
bayanukuslu 170217 6+1 den selamlar. Sabahları bol bulantılı bol öğürüntülü. Gün içindeki bulantıları limonla bastırıyorum. Bir gün iyiysem bir gün halsiz ve çok kötüyüm
Kafama_gore 5+2 tüp bebek çok kötü grip oldum ve hiç ilaç içmedim zor geçiyor aşırı halsiz ve bu şekilde işe gidiyorum bağışıklık düşüyor sanırım keşke ilk haftalardan hastalanmasaydım
Kafama_gore GkhanSedaen ne zaman transfer oldun ve doktora gittin mi 😊 biz pazartesi gideceğiz inşallah
Hbeyzab1 170217 6+1 olucam 00.00 da göğüs ağrısı dışında herhangi bi Belirtim yok bazen çooook nadir kasıklarım ağrıyor sizin nasıl ☺️
Tubisss-im Hbeyzab1 nizde 6+1 olucaz inşallah gögüs uçlarım aşırı sızlıyo hala benimde arada kasık agtım olıyo onun dışında çok iyiyiz🙂
GkhanSedaen Kafama_gore 28 şubatta transfer olduk canım salı günüde bizim randevumuz var keseyi görücez inşallah sen ne zaman transfer oldun
Kafama_gore GkhanSedaen 1 Mart bende bir gün var aramızda kan değerim öncekine göre biraz fazla çıktı tek embriyo ama ikizden çok korkuyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Kafama_gore GkhanSedaen tedavi merkezi değil cnm Beşiktaş’ta özel muayenehane eski doktoruma gittim yine kan en son 264 çıktı çok mu bilmiyorum ama önceki aynı gün 103 çıkmıştı diye bana çok geldi birde iki katından fazla arttı senin 10. Gün kan değerin kaçtı
GkhanSedaen Kafama_gore Her gebelikte değer farklı oluyo canm çok yüksek değil iyi değerin benm 10. Gün 367.9 12. Günde 1219 geldi
Nslihan 5+6 bugün doktor randevum var. Pzt kan değerim 15 bin çıktı bakalım inşallah görürüz keseyi ve duyarız kalp atışını 🙏🏻