Deryanur Seydaaydogan kasimamak mumkun degilki cnm zaten kasidikca sizliyor artik beter olmus ya valla hep sinek isiri gibi kabar kabar kirmizi catlaklar ve kasintisi canim aciya aciya kasiyorum valla 😶😶😶😶
Seydaaydogan Deryanur neyse buna Hamd olsun bunlar yıne ıyı ne sıkıntılar yaşayanlar var demi artık yıne de buna şükür😊
Ayvaaaaaa Seydaaydogan inşallah canım, valla karışık duygular içindeyim üzüntü stres mutluluk enerji patlaması aşırı yorgunluk değişiyor gün içinde 😬😅
Deryanur Ayvaaaaaa yapiyorum ama keske annemi dinleyip en basindan yapsaydim catlamasini bekleme sen bastan sür krem falan diyordu ben önemsemedim simdi 8. Aydayim artik faydasi olurmu
Ayvaaaaaa Deryanur çatlamışsa düzelmez ama daha kötüye gitmesini ve yeni çatlak oluşmasını en azından engellemiş olursun ihmal etme. Bir de bol su iç. Mutlaka hergün egzersiz veya yürüyüş yap.
Yaprakserkann Çatlamadık yerım kalmadı kalçalar bacaklar helekı karnım komple çatlak kıp kırmızı hem cok acıyo hemde cok kaşınıyo 😞
Deryanur Ayvaaaaaa valla zaten ekim 11de normal dogum tarihim tarih yaklastikca bu catlaklari da dusunemicem dogum korkusundan anam.ya 🤣😓😓😓
Aysehatun Duygu538 ekim sonu kasım bası kasım 6 gibi daha henüz catlamadım ama belli olmuyor son hafta bile catlayan var hayirlisi bakalim
Ayvaaaaaa Deryanur doğru diyorsun çatlaklardan önce kafaya takılacak bin ton şey var çatlağa sıra gelmesin şimdilik 😵😬