Deryanur Duygu538 gobegimin kasintisi beni mahvediyor ve catlaklari hep kabar kabar sadece gobegim mahvoldu doktora sordum krem falan yazsin diye en iyi kremide yazsam o pek gecmez dedi krem fiyatida 140 tl 😂🤣🙄🙄🙄
Seydaaydogan Deryanur bana doktor kasıma sakın daha köy oluyor çatlaklar demişti allahtan bn daha kaşınmıyorum
Ayvaaaaaa Deryanur nemli tutun sürekli, duştan sonra kurulanmadan yağlanın veya kremlenin güzelce masaj yapın ☺️
Seydaaydogan İlk gördüğümde çok tuhaf oldum ama şimdi alıştık biraz hergün biyerımı kontrol edıyorum catlamış mı dye 😅
sydv Duygu538 ben de çatlamadım çok şükür son haftaları bilemeyeceğim 😀 şimdilik göbek deliğimin üstü azıcık mor gibi ordan fire verebilir gibi 😂😂
Deryanur Seydaaydogan kasimamak mumkun degilki cnm zaten kasidikca sizliyor artik beter olmus ya valla hep sinek isiri gibi kabar kabar kirmizi catlaklar ve kasintisi canim aciya aciya kasiyorum valla 😶😶😶😶
Benbetus Duygu538 kalçalarım, göbeğimin altı heryerim çatladı 😭😭 iki haftam kaldı doğuma Allahın izniyle.. ama benim çatlaklar , özellikle kalçamdakiler nerdeyse 6. Aydan itibaren başladı😖😣
Deryanur Ayvaaaaaa yapiyorum ama keske annemi dinleyip en basindan yapsaydim catlamasini bekleme sen bastan sür krem falan diyordu ben önemsemedim simdi 8. Aydayim artik faydasi olurmu