Buse12- Berivan_gunduz erken aslında ama bazı anne adaylarında oluyormuş sütümüz çok olacağı anlamına geliyormuş inşallah öyledir
Aysunmardin23 Bende 32.haftayim 26 .haftadan bu yana açık beyaz bi sıvı geliyor dokununca ama dokunmuyorum. Başta normal mi diye korktum ama yanliz değilmişim 🤗
gulsah_12 Buse12- akmasınıda engellemek gerekıyormus ebeler hafıf bastırın gelmesin dıe paylaşım yapmışlardı bende ordan gördüm ilk sütler altın değerindeymiş bebişlere saklamak lazımm😊
eslemsi Buse12- bebim daha 2 aylikken basladi gogus ucum kabuklaniyor ilk gebeliktede olmustu sutum asiri boldu. Bence sutun bol olacagina isaret bu
12mommy Buse12- benim 27. haftadada basıma geldi doktorum sakin elle temas etme süt gelmesi erken doğum baslatabilir demişti
Ravza16 Buse12- bende 16 haftalık gebeyim gecen haftadan itibaren gelmeye başladı çevreme sorduklarimda normal olduğunu söyledi
gulsah_12 Buse12- elimizle hafif bastırıp sütün gelmesini engellememizi söylüyorlardı bende yaşamadım henüz ama duyduklarım kadarıyla size söyledim ☺️