Asyaaa35 Buse12- benimde geliyordu ama şuan kesildi doktoruma sordum çok normal dedi endişelenme canım
eslemsi Buse12- bebim daha 2 aylikken basladi gogus ucum kabuklaniyor ilk gebeliktede olmustu sutum asiri boldu. Bence sutun bol olacagina isaret bu
Asyaaa35 Bysinem bunu ilk defa duydum bi doktoruna danış şeffaf veya sarı olsaydı süt olurdu ama farklı bi renk ne anlama geliyor blmiyorum
Buse12- Bysinem benimde geliykrdu arada şu sıralar artık sıvı bide sarı geliyor ben doktora bile gittim ultrason çektirdim belki kist falan varsa kanama yapar ama aklinda şüphe olcaksa bı ultrason cektir derim
Berivan_gunduz 20 haftalık hamileyim bende iki gündür iç çamaşırı ve tişörtün dışına çıkacak kadar sıvı geliyor bazen şeffaf bazen beyazımsı sarımsı çok erken değil mi ?
Boniboncuk Berivan_gunduz ben 18 deyim sütyende goruyorum sarı sarı lekeler. Akıntı olarak görmedim hiç ama çamaşırda sarılık var uç kısımlarında Göğüslerimde çok sızı ve acı var
Buse12- Berivan_gunduz erken aslında ama bazı anne adaylarında oluyormuş sütümüz çok olacağı anlamına geliyormuş inşallah öyledir
Buse12- Boniboncuk benimde 20 demi ne başlamıştı hala geliyor bildiğim kadarıyla doğuma kadar devam edecekmis