Rabiaaa46 mucizegebelik6 yaa bende gidicem pazartesi inşallah bakalım ne diyecek gün verir mi acaba bana da çok merak ediyorum
MeyraRana Rabiaaa46 34+0 ayın 9 nda gitmiştim kontrole şimdi ayın 24 nde gitcem baklm inşallah gün verir artık çok fazla ağırlaştm hani ihtycmı görmekte zorlanıyorum bide 4 gündür mide yanmam başladı daha çok zorlanmaya başladım zaten gebelik boyunca doğum yapmış gibiydim gecem gündüzüm yok uyuyamıyorum çocuk doğduğunda zorlanmam diye umuyorum uykusuzluğa alıştığım için😁😁
Rabiaaa46 MeyraRana bende o durumdayım şuanda uykusuzluk hat safhada 😅 mide yanması da acaba son ayda bi bende mi var diyordum yalnız değilmişim ama resmen yaşam kalitemiz düşüyor
MeyraRana Rabiaaa46 bende şaşırdım yani çocuk döndü de heralde yanmaya başladı çünkü 31 haftalıkken doğum pozisyonundaydı 4 gün önce aşırı hareketliydi çevirdi sanırım sağ göğsümün altı şişik sertti kafası oradaydı heralde çünkü öyle olunca mide yanmam başladı zor bi durum ya heleki gece daha çok azıyor hani yanması meyve yiyorum kesmiyor sade soda içiyrm kesmiyor habire istifara kalkıyorum.
Emimat 35+2 yiz biz de en gec 38 lerde alıcak bakalim doktorum 2.evladim olacak insallah..2.olup hangi haftalarda alıcak doktorunU
elifinilki27 Rabiaaa46 Evet kesinlikle 2 hafta bile olmadı kontrole ve ben evi taşımak zorundayım buna ek olarak kız kardeşimin nikahı ve kına gecesi de eklendi
Merve_bolat Rabiaaa46 Rabiaaa46 kaşıntı sorunu yüzünden bende de uyku kalmadı neden olduğunu bile bilmiyorum perşembe günü kontrolüm var inşallah bir şey çıkmaz ağlıyorım artık uyumak istiyorum
Uysll Rabiaaa46 34+5 yarın kontrolüm var azalmaya başlamıştı bir de bebeğin karın çevresi 10 gün önden gidiyodubdiyetime bu sefer çok iyi uydum inşallah her şey iyidir.
Eceguldemir55 Rabiaaa46 34+3 üm ben de. 34 olduğum günden beri çarpıntı nefes darlığı arttı evde her işimi yapardım şimdi iki gidip gelmede tikaniyorum. Bugün doktora gidicem bakalım ne diyecek Cook merak ediyorum. 🙏
Eceguldemir55 Rabiaaa46 bir de benim ikinci olduğu için yine sezeryan olacağım onun heyecanı merakı da ayrı var
beyzahuseyin Eceguldemir55 35+2 den merhaba zorunlu sezaryan olma ihtimalim çok yüksek benim de %70 %80 Normal istiyordum ama inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur🙏🏻🤍
Serapmehmet_19 beyzahuseyin aynıyız canım hafta ve gün olarak, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
Eceguldemir55 beyzahuseyin aynenn öyle hayırlısı ne ise o olsun 🥰 ben ilk sezeryanımda sadece hastanede biraz gaz sancısı çekmiştim o da benim hatamdı üstümü ince tutmuştum bu sefer onu tecrübe ettim dikkat edicem senin de aklında bulunsun 🙏 sezeryan sonrası ilk ayağa kalkmaya başladıktan sonra sık sık yürüyüş yapmak çok çabuk toparlıyor insanı
Serapmehmet_19 Rabiaaa46 35+2 yiz cuma günü nst için gidicem doğum belli değil henüz, herşey normal gözküküyor şimdilik beklemedeyiz korku heyecan sarıyo yavaş yavaş, sağlıklıca alalım kucağımıza inşallah
Rabiaaa46 Serapmehmet_19 ay amin ya bende çok heyecanlanıyorum hem bian önce doğsun koklayım hemde nasıl birşey merak ediyorum aynı zamanda korkuyorum 😂