Rabiaaa46 Doktor kontrolüne en son ne zaman gittiniz doğumunuzun nasıl olacağı belli mi zorlanıyor musunuz artık sizde 🤦🏼♀️ Bende uyku falan kalmadı
elifinilki27 Rabiaaa46 36da çağırdı beni de 34+0dayız benim durumlar çok karışık taşınıyoruz ve daha hiçbirşey hazır değil iyice stres oldum
Ayum21 Rabiaaa46 00:00 itibari ile 34 olacağım yoğun şekilde bel ağrısı çekiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum kalkınca oturmakta güçlük çekiyorum yatamıyorum yatınca donemiyorum 31+5 Ken son kontrole gittim şimdi ki randevu sıram 31 Mart 36 haftalık oluyorum
Gul33 Rabiaaa46 35+5’im. 6 Nisan doğum inşallah. Geceleri uyuyamıyorum sabahları da uyanasım gelmiyor. Az önce gebelik kolestazıyla ilgili bir şeyler okudum sanki bende hepsi varmış gibi geldi ona taktım kafayı 😔
edanurbalci Gul33 ay bende sabaha karşı zar zor uyuyup gündüzde kalkmakta zorlanıyorum çok yoruldum bu durumdan
mucizegebelik6 Rabiaaa46 34 e giricez 5 gun once gittim kilosu sağlığı gayet iyi cok sukur ☺️ 18.04 e sezeryan tarihi aldık 38+6 ya insallah
AyseMehmett Rabiaaa46 35+3üm pamuğum bizi şaşırtmazsa 4 nisanda planlı sezaryen olucak inşallah çook az kaldııı çok heycanlı 🥰 herkeste uyku sorunu var bende de çok uyuma sorunu var bütün gün kafamı nereye koyarsam orda uyuyorum 😂
Esenkaplan AyseMehmett canim bende 34+4 um bana 14 nisana verdi acaba sizin neden erken oldu sezeryan
elifinilki27 Rabiaaa46 Evet kesinlikle 2 hafta bile olmadı kontrole ve ben evi taşımak zorundayım buna ek olarak kız kardeşimin nikahı ve kına gecesi de eklendi
Limonsuu Rabiaaa46 33. Haftamda gittim şuna 33+5 temiz. Aşırı zorlanıyorum bebek doğum pozisyonu almış kasık ağrılarım gittikçe artıyor doğsun artık 🤦♀️💕
Rabiaaa46 mucizegebelik6 yaa bende gidicem pazartesi inşallah bakalım ne diyecek gün verir mi acaba bana da çok merak ediyorum