_tulayb26 DemirinAnnesiiii anacım ben 49 ile hamile kaldım 22 haftaya geldim 57 olmuşum 😂😂sen ne diyon 😂ben ağzımı bantlamayı düşünüyorum şahsen
northandmother Deletedmom547899 mükemmel birşey bence 🤣Haftamız aynı ve ben 2 kilo aldım göbeğim desen ben kalkmadan o kalkıyor gaz problemi şişkinlik diye düşündüm ama öyle bir problem yaşamıyorum doktora sordum iç karnın çok dar bu şekilde olması da normal dedi o yüzden kişiden kişiye değişiyor
Mrv135 Deletedmom547899 Normal bence ben de 12.haftadayim ve daha almadım. 22 ye kadar almasam mükemmel olur diye düşünüyorum 😄 şuan bebeğin ihtiyacı yok zaten.
eftelya_ser DemirinAnnesiiii canım bu kaç kilo olduğuna bağlı bence gayet normal bir kilo ama kilosu fazla olanlar 80 den mesela daha az alıyorlar hamileliklerinde
Deletedmom547899 Leylasiva21 bende tiksiniyorum çoğunlukla herşeyden.Saglikli beslenemiyorum herkes yumurta süt tüketiyor üzülüyorum yemeyince
Leylasiva21 Deletedmom547899 ben dediğim gibi herşeyden ne yersem yiyim kusuyordum şimdide canim pek istemiyor ama bebek kilo alsin diye süt peynir yoğurt muz ceviz yumurta zorla da olsa yiyorum
Deletedmom622772 Deletedmom547899 bende 20 haftalığım ve hala almadım kilo üzülüyorum güzel besleyemiyormuşum gibi geliyor
CansuDRY DemirinAnnesiiii Yarın 18+0 oluyorum. Hiç kusmadım. 1 kilo almışım. Yediklerime dikkat ettiğim halde almışım. 58 kiloyum. Önceki hamileliğimde 20′ye kadar almamıştım kilo.
Ecodero DemirinAnnesiiii şakamı yapıyorsun acaba cunkı ben20 haftaya kadar 17 kılo almış biriyim de 4 kılo ne ki
Leylasiva21 Papatyalibebis 20 haftaya kadar sürekli kusuyordum. Şimdi de canim bişi çekmez tatlı yiyemiyorum. Süt ve ürünleri sebze yemekleri meyve ve günde bir saat yürüyüş