Cute-Mom FeriDee sizinkide maşallah şyi baya :) 32 de gittiğimde 16 mm di 34 te gittim 5 mm e düşmüş şuan 35+3 oldum yarın yine gidicem
FeriDee Cute-Mom yine şükür kurtarmişsiniz haftanız gayet iyi. Bnde 30 u görsem diyorum da 28 in içindeyiz şuan. Hayırla zamanında gelsinler inşallah
sincaphanim sedaboz_ dikkat et bol bol dinlenmeye çalış inşallah vaktinde, sağlıkla gelir bebişlerimiz🌸
sdymtl Hafta 30du 18de 28e düştü. Gitgide kısalıe mı bu? Doktor 28e gayet iyi dedi millet 28le iğne falan olmuş. Kafam karıştı.
sedaboz_ sdymtl Valla ben 19.haftadayım. 33mm benim. Kısa dedi doktor ilaç kullanımına başladık. Başka bi doktorada görün istersen. Sıkıntılı bi durummuş çünkü. 28de kısadır bence normal değil gibi
FeriDee sdymtl 25 altı riskli diyolar ama seninki de kısalabilir kontrol ettirmen lazım sürekli her gittiğinde baktır mutlaka
sdymtl sedaboz_ ben onu en baştan beri kullanıyorum. Fitil olarak. 20.haftaya kadar kullan bırakırız dedi. Belki duruma göre bırakmaz.
Gizemmay FeriDee en son ne yaptılar ya benim de bugün detaylı kontrolüm vardı 20.haftadayım 29 çıktı uzayıp kısalan bir şey mi bu
FeriDee Gizemmay aynen canm uzayıp kısalır. Bi hafta 35 mm çıkmışti sonra 21 mm e düştü. Sana bişey demediler mi alttan mi baktırdın. Dr bişey dedi mi
Gizemmay FeriDee ben başka bi yerde yaptırdım detaylıyı orda bir şey söylemediler ben de ne olduğunu bilmediğim için eve geldiğimde araştırmıştım yarın kendi doktoruma ulaşıcam hemen. karından baktı canım
Nurgrcn Nezii Nezii canım ben 33 e kadar magnezyum demir d vitamini verdi şimdi 35im ntsde sancı çıktı ve kasilma arttığı için erken doğum ötelemek amaçlı adalat diye bı ilaç verdi sancıları azaltmak icin
FeriDee Gizemmay sen kendi doktoruna söyle alttan da bakmak isteyebilir. Çünkü öyle daha doğru sonuç çıkıyo