mercimeginannesiiii SerraveAnnesii Neeeeee 🤣 Benim bu haftada beklemem biraz komik oldu o zaman. Sırt ağrısını 20 Li haftalardan beri yaşıyorum. Tabi sizin haftanız epey ileri daha zordur. Allah yardımcınız olsun ya.. Sağlıcakla kavuşun inşallah bebişinize 🤱🏻
SerraveAnnesii mercimeginannesiiii Amin inşallah sağlıkla gelsinler 🙏🏻🤍 Bazılarının daha erken düşebiliyormuş anormallik bende de olabilir 😂
mercimeginannesiiii Yelizzzz34_ Ay gerçekten mi? Benim bildiğim karın düşünce mide rahatsızlıkları azalır. Nefes darlığı falan.. Bebiş çok mu iri acaba aklıma başka bir şey gelmedi..
Yelizzzz34_ mercimeginannesiiii 32 haftalıkken 2,5 kiloydu şuan ne kadar bilemem ama beni çok zorluyor artık miniğim 🥰😂
mercimeginannesiiii Sedadefne01 Maalesef benim ki hareket etmekle falan geçmiyor. Alışverişten geldim o kadar hareket ettim ki ama bana mısın demiyor. Yattığım sürece iyiyim. Arkadaşınızın yolundan gidiyoruz 🤣 Çok mantıklı bir ikna şekli bence, bebişte hemen kendine çeki düzen vermiştir eminim 😂
Sedadefne01 mercimeginannesiiii şimdi o kadar akıllı bi bebekki inşallah benimki de böyle olur diyorum 😄
Honeyinci mercimeginannesiiii hahahaha of aynen bende öyle oldum 😂 son haftalar cidden zorlasiyor ne yaparsan yap 😂 aminn valla zaman cabuk gecsin diye dua ediyorm bende 🥲
Sumiire mercimeginannesiiii ☺️☺️ kız çocukları yukarda olur derler de bukadarını beklemiyodum bende eşim falan gülüyo halime top gibi olduk resmen koltuktan kalkarken bile bi çabaların içine giriyorum
mercimeginannesiiii Sumiire Ahaha aynısı 🤣 Eşim elini uzatmasa yattığım yerden de kalkamıyorum 🤣 Filmlerde dizilerde görürdüm eşleri tutup kaldırıyor falan nasıl kızardım gıcık olurdum ne var sanki abartıyorlar falan derdim. O işler öyle olmuyormuş anlamış oldum. Güzel bi tecrübe oldu 😂
mercimeginannesiiii Sedadefne01 Olur inşallah neden olmasın. Hepimizin sağlıklı akıllı bebişlerimizi olsun sağlıcakla büyütelim inşallah 🤱🏻🥲❤️
Busr21 mercimeginannesiiii benim kızım valla 2 gün hareketliyse 2 gün yatişlarda 😅 ama ne zaman kofte balik yiyim ay butun gece yedigim Agzimda cok afedersiniz benide o cok rahatsız ediyo
mercimeginannesiiii Busr21 Bebişlerin günü gününü tutmuyor. Bazen endişe verici derecede hareketsiz oluyorlar. Demek ki sizin bebiş protein canavarı🤣 Neyse en azından hareketsiz kalınca ne yiyeceğinizi biliyorsunuz bir de bu açıdan bakın 🤭🌸
mercimeginannesiiii feyza0806 Ayy benden ileri haftalarda bile düşmeyenleri görünce bi utandım. Fazla aceleciyim galiba 🤭 mide problemleri, gaz, baskı hepsi aynı. Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah. 🤱🏻 Şimdiden hamileliğimi çok özleyeceğim eminim 🥺
Gulsumelif mercimeginannesiiii 35+1 karnımın düştüğünü kendim fark ettim önce sonra annem geldi annem fark etti babam söyledi kayinvalidem görüntülü aradım oda onayladı cevrsinde hep normal doğum yapan tanidigi çağırdım oda düşüyor dedi hakkımızda hayırlısı olsun
mercimeginannesiiii Gulsumelif Sanırım içimizde en erken düşenlerden biri sizsiniz baksanıza kimsenin düşmemiş bu haftalarda.🤭 Hayırlısıyla bize de nasip olsun inşallah epey zorlanıyorum çünkü 🥲 Sağlıcakla alalım kucaklarımıza 🤱🏻❤️
Zeyzey123zeyzey mercimeginannesiiii gece lavabo için eşim sırtımdan desteklemese kalkamıyorum😂 34 + 6 bende ilk gebeliğim olduğu için çok tecrübesizim ama annem karnımın düştüğünü söyledi 🙈🙈
Sumiire mercimeginannesiiii 😂😂 fazla kınamamak lazımmış dimi önceden hop diye kalkıyodum koltuktan kızıyolardı bana yavas ol diye şimdi bırak kalkmayı telefonum yere düşse kalkıp almaya üseniyorum eşimin gözünün içine bakıyorum alıp versin diye
mercimeginannesiiii Yelizzzz34_ Ooo maşallah 🧿 Bence bebişinize miniğim diyerek haksızlık etmeyin kilosu ileri gibi geldi bana, tabi doktorunuz daha iyi bilir 🤗 Benim bebeğim 33 haftalıkken 2100 gr di biraz minyon ona rağmen bu haldeysem sizi düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun 🤣🌸❤️🤗
Erol mercimeginannesiiii 34 haftalık hamileyim benimde böbrek kaburgam kalmadı vurmadan vurmadan öldürdü beni benimde karnım düşmedi daha hala gögüs altımda
mercimeginannesiiii Erol Ahaha sizin de mi kız ? Kız bebek yukarıda olur diyorlar ben de yeni duydum. Benim ki de çok vuruyor dışarı çıktığımda nasıl saklayacağımı şaşırıyorum hareketleri bariz belli oluyor. Hatta evde diyoruz burası ayağıydı bence bu eliydi diye 🤣🌸
Gulsumelif mercimeginannesiiii oturmak kalkmak daha zor oluyor oturunca bacaklarıma karnım değiyor 1 haftadır her an gelecek gibiyim 🙄 Birde suyum mu geliyor diye kaygılandım devlet acil e gittim alttan bakıldı açıklık yok suyum değilmiş negatif cıktı nat iyi cıktı yolladılar ama psikolojikmen rahatmıyım tartışılır 🤷♀️
Erol mercimeginannesiiii benimki erkek ama bende de cok belli ayagı eli vurdugu zamn anlaşılıyor videoya aldıgım zaman duruyor 😀maşallah çok hareketli ama kaburgalarıma öyle batıyor ki