mercimeginannesiiii Kızlar 33+5 teyiz. Bizim kız kendi çabalarıyla içerden çıkmaya çalışıyor anladığım kadarıyla bütün gün ayaklarıyla böğrümü deliyor. Minyon bebek olmasına rağmen artık nefes alacak yerim kalmadı gibi hissediyorum. Kaburgalarıma çok fazla baskı uyguluyor. Mide ağrısı, reflü başladı. Bu karın ne zaman düşer ? Aynı haftalarda olanlar ne durumdasınız ? Bir tek ben mi erkenden ağırlaştım ya 🤣
mercimeginannesiiii mercimeginannesiiii Daha fazla yukarı çıkmaz dimi, öyle bir ihtimal yok gerçi yarım santim yukarı çıkmak istese kaburgalarımın arasına girmesi lazım 🤭
Sedadefne01 Ben de 36 yım yemek yedik az önce göğüs altımda çok garip bir ağrı var mide yanması dedikleri bu mu kaburga batması mı ilk gebeliğim olduğu için tecrübem de yok ne olduğunu da bilmiyorum sizin de mi aynı ağrılar çünkü ben çok tasvir edemiyorum nasıl bir şey olduğunu
Honeyinci Sedadefne01 ya bilemedim simdi ama mide yanmasi genelde ya midede agri yanma yada yukari dogru böyle aci bi his gelior sanki gogsun yaniyor gibi hatta fenalasip öksürüyorsun 😂 hemen bi rennie atiyorm iyi geliyor. Kaburga batmasida anlik oluyor bende sanki biryeriyle oraya dokunuyormus dönerken veya haraket ederken gibi o an kendini düzeltme dik durma geregi duyuyorsun
mercimeginannesiiii Sedadefne01 Ay aynı evet. Hatta çok afedersiniz lavaboda taharet alırken aşırı zorlanıyorum bir kaç gündür. Dediğiniz gibi bebek kaburgama baskı yapıyor. Eğildiğimde resmen batıyor kaburgama. Sizin haftanız iyiymiş yine biz 34 bile bitirmeden epey olduk 🤭 doğuma en az 1 ay var. Allah yardımcımız olsun ❤️
Sumiire mercimeginannesiiii 😂😂 benim gögğslerim buyuk bazen sütyen takmıyorum agırlıgı göbeğimde oluyo pat pat vurup onları ittiriyo şimdi çok nadir oluyo buyudu zor sıgıyo sanırım kayar gibi haraketleri oluyo artık midem nereye kayboldu hiç bi fikrim yok git gide yukarı cıkıyoruz kanala girince düşüyomuş karın hiç girmeyedebilir kanala
mercimeginannesiiii Sumiire Yaa napıcaz böyle Ya 🤭 Hareketlerim o kadar kısıtlandı ki resmen kaburgamın arasına girecek neredeyse. Benim göğüslerim de küçük kilo da almadım diyebilirim toplam 5 kilo aldım. Neden bu kadar erken başladı anlamadım. Ya da erken değil mi acaba ? Doğuma kadar ne yaparım hep böyle olursa onu düşünüyorum. 1 aydan fazla var 🤭🤣
Honeyinci Bende 32. Haftamdayim dünden beri nefes darligi yavastan basladi artk 😢 o asa düsme olayida bebek dogum kanalina girince oluyormus genelde 36-37 ve sonraki haftlarda bazilari dogumda oluyormus hatta insallah biran önce düserde rahatlariz diyorum
mercimeginannesiiii Honeyinci 30. Haftadan sonra cidden ağırlaşıyormuş insan. Hiç beklemiyordum ben hareketliyim falan havalarındaydım ama o da ne avucumu yaladım 🤣 Benim bebiş resmen kaburgalarımın üzerine mabadını dayamış oturuyor belimin kenarından minik ayaklarını çıkarıyor. Asla anlık değil devamlı ittirme halinde 🤭 Allah yardımcımız olsun 36-37 haftaya kadar naparım ben 🥲 38 olunca doğum zaten 🥲
Asfgghjjcansu12 mercimeginannesiiii bende 33 +1 im ama herkes göbüş düşmüş diyorlar ama zaten erken doğum riskim var
mercimeginannesiiii Asfgghjjcansu12 Ya erken doğum riskin neyden dolayı acaba? Bazısının erken düşüyormuş karnı. Sen de farkedersin zaten. Farkedilmeyecek gibi değil çünkü.
anonimgelin mercimeginannesiiii ben 31 haftalığım 30 haftaykrn 1500 kg di şuan ağzıma sıçılmış hissediyorum yoğurt su sakız süt soda asla geçmiyor doktora gidip ilaç yazdırmam gerek
mercimeginannesiiii anonimgelin aasdkdjkfkflfll 20 Li haftalardayken ileri haftalardan biri bunlar iyi haftaların daha 30 lara gelde gör yazmıştı. O zaman biraz sinir bozucu geliyordu böyle laflar. Ama şimdi aynısını sana yazıcam adskslkdkdjj Tünelin ucu bom 💩 bir yere çıkıyor 🤣🤣🤣
zbydslck anonimgelin bende öyleydm cayır cayır yanıyodu en iyisi renee yazdırmak bir kaşık iç miss gibi çekme hiç yazdır hemen
mercimeginannesiiii SerraveAnnesii Neeeeee 🤣 Benim bu haftada beklemem biraz komik oldu o zaman. Sırt ağrısını 20 Li haftalardan beri yaşıyorum. Tabi sizin haftanız epey ileri daha zordur. Allah yardımcınız olsun ya.. Sağlıcakla kavuşun inşallah bebişinize 🤱🏻
Sedadefne01 mercimeginannesiiii evin içinde yürüyüş yaptım biraz geçti canım ellerini havaya kaldırıp belini sağ sol yap oda rahatlatıyor. Benim bi arkadaşım vardı çocuğu bi yere baskı yaptığında o kadar canım yanıyordu ki eliyle bastırıp git burdan diyormuş 😄 ona ne gülmüştüm şimdi biz aynı olduk 😊
Sumiire mercimeginannesiiii ☺️☺️ kız çocukları yukarda olur derler de bukadarını beklemiyodum bende eşim falan gülüyo halime top gibi olduk resmen koltuktan kalkarken bile bi çabaların içine giriyorum
Yelizzzz34_ Valla benim bebeğim 30. Haftadan beri kanalda, karnımda aşağıda ama son 1 haftadır o kadar çok midem yanıyor ki 😢 kaburgalarım ağrıyor, ve nefesim daralıyo. Bebeğin aşağıda olması çok da etkilemiyor yani
mercimeginannesiiii Yelizzzz34_ Ay gerçekten mi? Benim bildiğim karın düşünce mide rahatsızlıkları azalır. Nefes darlığı falan.. Bebiş çok mu iri acaba aklıma başka bir şey gelmedi..
mercimeginannesiiii Sedadefne01 Maalesef benim ki hareket etmekle falan geçmiyor. Alışverişten geldim o kadar hareket ettim ki ama bana mısın demiyor. Yattığım sürece iyiyim. Arkadaşınızın yolundan gidiyoruz 🤣 Çok mantıklı bir ikna şekli bence, bebişte hemen kendine çeki düzen vermiştir eminim 😂
feyza0806 mercimeginannesiiii valla 36. Haftama girdim bende artık göbeğim düşsün diye bekliyorum rahat yediğim tek öğün kahvaltı yoksa mideme yanı dediğin gibi tekme atıyo mu napıyo bilmiyorum akşam yemeğinde asla huzurum yok artık bu hazımsızlık doyduğumu anlamadan gelen şişkinlik gaz sıkıntısı beni mahvediyo bebeğimin başı aşağıda ama karnım hala düşmüş deil artık biraz olsun oh demek istiyorum 🙂
mercimeginannesiiii feyza0806 Ayy benden ileri haftalarda bile düşmeyenleri görünce bi utandım. Fazla aceleciyim galiba 🤭 mide problemleri, gaz, baskı hepsi aynı. Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah. 🤱🏻 Şimdiden hamileliğimi çok özleyeceğim eminim 🥺
Honeyinci mercimeginannesiiii hahahaha of aynen bende öyle oldum 😂 son haftalar cidden zorlasiyor ne yaparsan yap 😂 aminn valla zaman cabuk gecsin diye dua ediyorm bende 🥲