Sinoooom Hani bunun birincisi ağır geçerdiiiiiiii😂 kandırıldımm kızlar sol kolumun üstüne yine yatamıyorum vee ikincisi aşımda eklem yerlerim ağrıyor kalçalarım da dahil 🤦🏻♀️ Ben anlamadım ikisi de birbirinden beter ya 😂
Mucizem0825 Sinoooom ben haftaya pazartesi gunu 3uncuyu vurulucam insallah 1 2 gunluk agrim oldu okadar
hukukcuanne_06 Öncelikle çok geçmiş olsun. Bu aşıları kaçıncı haftalarda vurunuyoruz? Sağlık ocağından haber mi geliyo kendimiz mi takip etmeliyiz?
Turkaninalli hukukcuanne_06 Ve 24. Haftalarda oluyor. Her ay sağlık ocağına gittiğim için bilgilendirmeyi onlar yaptı.
zedan1903 hukukcuanne_06 beni saglik ocagindan aramislardi asiniz var su hafta gelin diye ama ben hamileligimi bildirmistim öncesinde. sizde bildirim yaptiniz mi
Sinoooom hukukcuanne_06 Ben ikisini de geç vuruldum 🤦🏻♀️ Sağlık ocağı arıyor sizi çağırıyor ❤️🩹 evim biraz uzak olduğu İçin geç oldu benim 🤦🏻♀️
Fatmagngrmz Ben 26 haftalık oldum hiç vurulmadım 😣 ne doktorum ne de sağlık ocağından böyle birşey söylenmedi
hukukcuanne_06 Turkaninalli hee daha varmış 16da oluyorsa ona göre gideyim diyecektim🙂 teşekkürler ben uzun zamandır gitmiyorum da telefonda bildirdim hamileliği
hukukcuanne_06 zedan1903 evet hamileliğimi biliyorlar hatta ben onları aramadan onlar beni aradı😅 sisteme düşüyor galiba ben daha kalp atışını duymadık diye aramamıştım 6 hafta hamileymişsiniz diye aradılar🤭
GriMavi Sinoooom bişey soracagım Biz bu aşıyı vurulduk bu yıl Şimdi 10 sne bizi koruyacak mı? 2 sene sonra hamile kalsam tekrara gerek yok mu yani
Sessizsevdam GriMavi Ben ikinciye 7 ay sonra hamile kalmistim ama yinede vurdu hemsireler gerekiyor demekki
Sinoooom GriMavi onu bilmiyorum ama bende hiç istemedim vurulmayı doktorum yaptır aşını seni ve bebeğini korur dedi 🤦🏻♀️
Pervinkbln_ GriMavi doğumdan sonra da vurulacaksin 2 veya 3 söz toplam 5 doz hepsini vurunursak ikinci hamileliğinde ve ömür boyu daha vurunmaya gerek kalmiyor