bebeklendik alcang 5 gün önce yaptım negatif çıktı ama sanmıyorum doğru olduğunu onunda kanda bile bu kadar düşükken idrarda olması imkansız 🤗
babyninannesi bi yirtik cizik delik bisey varmiydi cikardiktan sonra esiniz kontrol ediyormu , aradan falanda sızmıs olabilir icinize bilemedim. bizde.cogu kez kullandik sikimti olmadi
bebeklendik babyninannesi internetten okuduğuma göre ilişkinin başımdan itibaren takılmalı diyor kesinlik için yırtık dışında. Biz şüpheli ilişki olarak 10 gün önce en son evrede taktık. Sanırım varsa orda oldu
benito bebeklendik eğer prezervatifte yırtık falan olduysa hamilelik ihtimali oluyor. Çevremde yaşayan oldu. Adetinizin üstünden çok vakit geçmiş, daha yüksek bi değer çıkması lazımdı sanırım, senin sınırda çıkmış.
babyninannesi bebeklendik olabilir ozaman canim en kucuk sey bile birakabiliyor bizde genelde en son takiyoruz 2 senedir evliyiz hep boyle oldu bi sikinti olmadi. sonra isteyerek yaptik ve ilk denememizde kaldım. olucagi varsa oluyor Allah simdi nasip etti size demekki😊
bebeklendik babyninannesi aynen öyle canım eğer varsa gerçekten demek mi nasip bugüneymiş🥰 geçen yaz 3 ay denemiştik olmamıştı. 3 senedir prezervatifle korunuyoruz bizde. Varsa da mutlu olurum hakkımızda hayırlısı olsun ☺️