tugbaninmucizesi Ugur ben en başından gr gr almaya başladım 14+4 simdiyr kadar 1 kilo aldim doktorumda kilo almamaya calis demisti zaten 67yle hamile kaldim su an 68 im 😊
Ilaydaile 13 hafta olucaz 1 gün sonra 1 kilo almışım 😊 şişkinlik bende de oluyo. Kıyafetlerime sığamıyorum artık 😂
Ceylanim ozlemrcp76 verilen vitanin ilacalri sanjrim surekli gerginlik ve siskinlik hissi bende yasiyorum hala 13+3 kilo almadim diyorum ama gobek kismim.asiri sis kabizlik ve gaz hali 😣😣😣😣😣
Oslem077 Ugur 18 haftalık gittiğimde 49 kiloya düşmüştüm 🙄 22 haftalık gittiğimde 56 kilo olmuşum 😂 Ve ben inanmayıp birdaha baktım birdaha baktım olamaz dedim😂 çünkü 52 kilo hamils kalmıştım ve hayatım boyunca 54 ün üstünü hiç çıkmamıştım 😂
Asafinannesi Ugur 20. Haftada kilo almaya başladım ama ben farketmedim. Şuan 29 Dayım 5 kg aldım. kıyafetlerim yeni yeni olmamaya başladı o da sadece göğüs ve göbiş sebepli 😋
Papatyamoms Ugur canim kilo almasanda rahim genişlediği için olmuyor olabilir bende 15 den sonra kilo almaya başladım ufaktan 1 1bucuk kilo 18 den sonra düzenli almaya başladım şuan
Saracn Ugur Aslında ilk haftanız da olan gaz problemi ilk zamanlarda akşamları bu zamanki karnımı boyutlarına ulaşıyordu karnım şimdi şimdi aslında gaz olduğunu anlıyorum. Fakat ben 14. haftadan itibaren kilo almaya başlamıştım. Herkeste farklılık gösterebilir bence