Haribo Ugur ben de oyleydim. Tarti ayniydi ama kiyafetlerim olmuyordu. Siskinlikmis. Gercek kiloyu 16 dan sonra almaya basladim..
sudamlasi Ugur 4.ayında geçiyo o şişkinlik ☺️ bağırsakların hamilelikten dolayı yavaşladıgı için olur öyle şeyler
ozlemrcp76 4 haftalik gebeyim 3 kilo aldim ve cok asiri siskinligim var bazen nefes alamiyorum normal mi acaba😑🤔
Ugur ozlemrcp76 sen benden de erken bawlmamiwsin canim) bana her kes zayifladin diyor amma karnim wiwkin,ilk hamileliyim odugu icin bilmiyorum ben de normaldir inwAllah
Ceylanim ozlemrcp76 verilen vitanin ilacalri sanjrim surekli gerginlik ve siskinlik hissi bende yasiyorum hala 13+3 kilo almadim diyorum ama gobek kismim.asiri sis kabizlik ve gaz hali 😣😣😣😣😣
Ugur sudamlasi evet dogru soyluyosun bagirsaklarim zayifladi ondan dolayi ola bilir,tewekkur ederim canim😘
rileyss Ugur pantolonlarım 10-11 gibi dar gelmeye başlamıştı ama kilo almamıştım o zaman. 16. haftadan sonra kilom artmaya başladı
ozlemrcp76 Bende anlmadimki ikinci gebeligim bu ilkinde kesinlikle kilo almadim 7 aylikken bile normal kiyafetlerimi giyordum ama simdi boyle olunca garipsedim biraz🙈😄
SedanurAydnAta Ugur 20 li haftalara kadar hep kilo verdim 28 haftalık olduk 73 ile başladık 74 olmuşum 😊 bebişimde 1 kilo 26 gram 💙 herkesin hamileliği farklıdır 🤰🏻👼🏻