Sselins Meddythemama çağrı evet çok güzel yakın arkadaşımın adı bayan ismi yakınımda olunca elemek zorunda kaldık :((
Meddythemama Sselins benimde kuzenimin adı ve ailede çok popüler. Çok zeki hatta ünlüde sayılabilecek biri. Acaba çağrı ismini koysam onun adını koyduğumu düşünürler mi ? Şimdi ona çeksin diye koydu falan derlerse diyorum. Onunla ilgisi yok aslında ben çok seviyorum bu ismi
Patito__ Ayni konudan muzdaribim ve hicbirsy begenemedik suanki fikirlermz ALP,URAS,KARTAL ama uigit ve mert te gzl yigit cevremde cok mertte cok eskitilmis gibi bakalim artk napariz
Sselins Ozlemocekk biz de an itibariyle karar verdik tam 3 saattir anca 🙏🙏ablamızın adı Eylül eslem 🙏🙏🍀oğluşumuzun adı arden duha Tamamdır artık 💐☺️💐 şükürler olsun 😅
Meddythemama Bide okulda bi hoca oğluna Levent ismini koymuştu. Okulda hep Levent şöyle levent böyle anlattı. Duydukça kulağımıza çok tatlı geldi isim. Söylenişi ritmi falan güzel. Hatta ben Levent Ege şeklinde daha çok seviyorm
Yogurtlupilav Meddythemama Levent ismini bende çok beğeniyorum. Ama soyadımız uzun olduğu için çok uyumlu olmuyor. Kerem, Ege ve Gece isimleri de hoşuma gidiyor.