Oslem077 Sselins Alkım 💙 ismini düşünüyorum :) Anlamı; Yağmurdan sonra çıkan gökkuşağı 🌈🙏 Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏
rileyss Sselins Oğlum olsa Mete, Göktuğ ya da Yiğit isimlerinden birini koymak isterdim. Çok fazla koyulan isimleri antipatik buluyorum şahsen
Meddythemama Çağrı ismini çok seviyorm . Anlamı harf enerjisi falan çok güzel. Kızın olursa da çağla, çağlayanla tamamlayabilirsin :)
Sselins Meddythemama çağrı evet çok güzel yakın arkadaşımın adı bayan ismi yakınımda olunca elemek zorunda kaldık :((
Sselins Ozlemocekk biz de an itibariyle karar verdik tam 3 saattir anca 🙏🙏ablamızın adı Eylül eslem 🙏🙏🍀oğluşumuzun adı arden duha Tamamdır artık 💐☺️💐 şükürler olsun 😅
Glmsr Sselins biz de 38 de ve kararsıziz hala seçenekler şunlar: Mehmet emir Emir aras Emir tuğra Atahan
EsraDabakzkal istanbulluanne bizim isimlerimiz de Esra ve Erol. İlk heceleri ni birleştirince Es-er oluyor. 😅😅😅
Aysecann Sselins Selim tavsiye ederim. Akl-ı selim Kalb-i selim Zevk-i selim Her anlamda en güzel huyların sahibi olur inşallah