Aynur47 çekmez olurmu yum suyum geldi sabaha karsı 5 gibi sancıları arttı 9dan sonra dayanmaya calıltım sunı yememek için ögleden sonra 3 gıbı kalkamaz oldum sancıdan ustumu bile annemle babam gıyındırdı doktorum hemen dogumhaneyı hazırlayın dedı sancım cok cıktı bebeğimin kalp atışları çok hızlandı bebegim tehlikeye girdii için mecbur sezaryan oldum gece yarısı 3e kadar sancı cektım dokrum ve hemşireler bile bu sancıya nasıl 2 cm acılma olur bebekte sende tehlikeye giriyorsun dedi zaten iç rahim dardı benim dış rahim elverişlidir ben yınede zorladım ama olmadı zaten erken dogumdan dolayı 24 haftalıkken iğneler serumlarla durdurulmuştur ozaman acıklı vardı 1cm 37 haftaya kadar cok zorluk cektım yani bir Allah bilir bir ben keşke nasip olsaydı normal dogum ama olmadı zaten suyu gelip 3 4 gün sonra doguranlarda var annemin oyle olmustu mesela suyu geldi kardeşimde 2.gun kanama gelince dogum basladı herkez de su geldı gı an dogum olmuyo Malesef Allah herkese hayırlı kolay dogum lar nasip etsin normal dogum sancısı cekıl saatlerce sonradan sezaryen olmaz daha çok zor inanınki