Aynur47 Kızlar yürüyüş yapmayıp hurma yemeyip spor yapmayıp normal.doğuran varmı merak ediyorum ??37+5 haftamdayim dermanım.yok kendime bir bardak su içmeye üşeniyorum resmen midem sanki herşeyi ben yemiş gibi tika basa dolu istahimda azaldi
SeldaEroglu Aynur47 sart degil tabiki yürüyüş kolay olsun diye sen kendine kalmis yani mecburi degil canim
Seross10 Aynur47 hurma yedim gebelik başından beri yürüyüş yaptım çömeldim merdiven çıktım 3 cm açıklık vardı ama sonuç 40+3te suni sancı ile doğurdum 😁😁
Aynur47 SeldaEroglu valla o kadar üşeniyorum ki havalarda soğuk zaten diyorum.yapmazsamda belki normal dogururmuyim diye
Aynur47 Mysaa e bunlari yapipta.normal.dogurmayan çok insan varmış burda kolaylastrmayada yaramiormus
despina234 Seross10 ben de aynı 😂 günde 1 saat yürüyüş pilates hurma Allah ne verdiyse denedim de suni sancıyla doğum yaptım 😄
Zehrakhr Seross10 ay suan 40+5 herşeyi yaptım hatta ekstra adaçayı hint yağı Bile içtim ama yok ölümle doğumun zamanı belli olmuyor salıya kadarsa gelmezse suni alıcam yaşadıklarını az bana anlatsan ☺️
Mysaa Aynur47 zaten kimse ben günde 1 saat yuruyordum hemen dogurabilirim diyemez canım ama doktora soruyorsun normal Doğum için ne önerirsiniz ne yapmam gerek diye oda yürüyüş yapabilirsin der ilişki önerenler var perine msjı yapanlar var yani bunları yap normal doğuracaksın demez bunlar yardımcı faktörler 😊 temizlik yapan squat yapan daha neler neler 😊
kirpapatyasii1 Aynur47 yani şart deil canim bende ne yürüyüş yaptım ne hurma yedim normal doğum yaptım ama baya uzun sürdü doğurmam sende zorlanmak istemiyorsan bunları yap derim şunun şurasında 1 2 hafta disini sıkıcaksin öyle düşün 😊rabbim yardımcın olsun inşallah bir avazda doğurursun🤲🥰